Gyere és mesélj

Gyere ide, ölelj át lassan és óvatosan. Lehet az elején még szokatlan lesz, de a szívem a torkomban fog dobogni. Simítsd lágyan a fülem mögé a hajamat és halkan súgd a fülembe, hogy ” most minden rendben lesz”. Ne lásd bennem a múltamat, ne akard összerakni a teljes képet. Ne érdekeljen ki voltam, mi voltam és hol voltam. Én már nem ott vagyok és soha nem is leszek a közelében sem. Csak és kizárólag az érdekeljen, hogy most itt vagyok az öledben és a te nevedet mondom és csak rád irányul a figyelmem. 

Őszintén? Nem vagyok egy egyszerű lány. Megállás nélkül beszélek, írok majd megint beszélek. Próbálom megfejteni és megérteni a világot. Szeretném érteni az érthetetlent. Szeretném tudni, hogy miért van ez így meg úgy és megoldást szeretnék találni az emberi gyengeségre. Mert valahol mindazok vagyunk. Gyengék. De akkor miért érzem magam mégis olyan erősnek?! Olyan sok mindennel megyek szembe. Olyan sok mindent nem értek. Hogy lehetnek az emberek hűtlenek?! Miért hazudnak?! Hogyan tudnak egymás szemébe mosolyogni miközben bántják egymást?!

Sokan mondják, hogy egy ideált kergetek és nincs olyan kapcsolat, amit a lelkemben elképzeltem. Te ezt hogy látod? Igazuk van?

Gyere ide és beszélgessünk. Nagyon sokat, mindenről. Ne legyenek titkaink. Én csendben maradok, ha te is. De osszuk meg egymással. Mit gondolunk a csillagokról. Fekete vagy kék tollal szeretsz-e írni? Hogyan iszod a teád, cukorral vagy úgy mint én, magában?! Mi volt a kedvenc meséd, amikor kicsi voltál? Fürdeni szeretsz vagy zuhanyozni? Mélyen alszol vagy sokszor felébredsz éjszaka? Mi a legnagyobb félelmed? Kihez szeretnél közelebb kerülni? Szereted jéggel a vizet? Mi volt az utolsó könyv, amit elolvastál? Mit tennél, ha mindent előröl kezdhetnél? Mit csinálnál másképp? Mi az ami a legjobban zavar bennem? Szereted a csípős ételeket? Mi volt a legfurább étel, amit valaha ettél? Hol érzed magad biztonságban? Szeretsz-e a természetben lenni és csak bolyongani a semmi közepén? Hogyan mutatod ki ha szeretsz valakit? Meséld el a legkorábbi gyerekkori emlékedet. Meséld el nekem, milyen érzés volt amikor teljesen egyedül érezted magad. Szereted magát a változást? 

Gyere és mesélj, 

 

—Folytatás hamarosan

 

980b67b90256732fcd6267a07eb3219a

Írta: Perepelica Claudia
Fotó: Pinterest

 

 

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s