11+1 dolog, amire idén nyáron vágyom

Minden nyárnak megvan a maga története, így abban már most nyár elején is biztos vagyok, hogy ez a nyár merőben más lesz, mint a tavalyi. Úgy gondoltam, hogy idén sem térek el a hagyományaimtól és megalkotom az idei nyári bakancslistámat. 11+1 dolgot fogok felsorolni, amit ezen a nyáron szeretnék átélni. Nagyobb dolgoktól a kisebb dolgokig. Illetve egy-két tervet már ki is pipálhatok. A bakancslistám pedig remélem csak ösztönözni fog Titeket arra, hogy elkészítsétek a sajátotokat és Nektek is gyönyörű nyaratok legyen.

1. Legyőzni legalább egy félelmemet a nyáron: Legyen szó arról, hogy leugrok a magasból a tengerbe azaz, bevállalok valami olyan dolgot, amitől félek. Hiszem, hogy  érdemes szembe nézni a félelemmel, mert abból lehet a legnagyobbat nőni és fejlődni, így idén nyáron ez az egyik legnagyobb feladatom és bakancslistás tervem.

2. Szép utakon, autózni és zenét hallgatni: A vezetést mindennél jobban élvezem, de szeretek az anyósülésen ülve is autókázni. Céltalanul vagy céllal elindulni és magát az utat élvezni. Lehúzni az ablakot, beszívni a friss levegő illatát és a kedvenc zenéimet hallgatni vagy énekelni. Nekem ez egy igazi életérzés, amit mindig is imádtam és ezután is csak szeretni fogok. A nyáron szeretnék sok-sok ilyen kis pillanattal gazdagodni.

3. Részt venni egy nyári pikniken: A legszebb az egészben, hogy ezt már ki is pipálhatom, ugyanis pár napja a Pátyi pincenapokon, egy váratlan kis piknikhez csatlakoztam, ami nagyon jól esett. Volt többféle sajt, paradicsom, hummusz és friss baguette is, mellé pedig egy jó száraz fehér bort is felbontottunk. Mindezt fákkal és a természettel körülvéve, jó társasággal. Imádtam.:) Erre mondják azt, hogy sokszor jobb nem is tervezni, mert akár magától is megtörténhet.

 

 

4. Óceánba vagy tengerbe megmártózni: A nagyobb álmom, hogy idén óceán parthoz eljussak és egy nagyot mártózzak benne. Sós levegő, egy kis szellő, nap az arcomon és mosoly a lelkemben. Meglátjuk mi lesz belőle.:)

5. Több könyvet is elolvasni: Számomra az olvasás, az egyik legjobb módja a kikapcsolódásnak. Mostanában a szerelmes regényeket részesítem előnyben, mert pillanatok alatt más világba repítenek a sorok meg a képzeletem. Élvezem, ha olvashatok, ha több és több sztori van a lelkemben és ezeket a történeket mélyen elraktározom. Idén nyáron is szeretnék még több történettel gazdagodni a könyvek által.

6. Sok-sok fotót készíteni a nyár alatt: Majd előhívatni ősszel. Pillanatokat, helyszíneket, érzéseket. Akár olyan fotókat készíteni, amiben más nem látja az értéket, de én tudom, hogy ez mikor és hol és miért készült. Megörökíteni ezt a nyarat.

7. Eljutni valamilyen vidámparkba: Teljesen kikapcsolni és egy egész napot arra szentelni, hogy újra egy kislány lehetek, aki nem sokat gondolkodik.

ad1a771c40db46b1e450c890a5f68b46

8. Rendesen lebarnulni: Szeretek barna lenni és nem a szolárium által. Szeretnék jól lebarnulni, miközben egy jó könyvet olvasok vagy egy zöld smoothiet kortyolgatok. Kis dolognak tűnhet, de nekem ez egy igazi bakancslistás terv. Imádom, amikor egy fehér sortot felhúzok és a combom nagyon barna.

9. Végig nézni az Olsen-ikres filmeket: Kiskoromban a legnagyobb rajongójuk voltam és a minap a Római ikervakációt néztem és annyira jó érzések fogtak el. Az igazi kislány énem jött elő, így idén nyáron egy igazi maratont tervezek.

10. Csak adnak adni energiát, ami jót és mosolyt csal az arcomra: Ez kicsit közhelyesnek hangzik, de úgy gondolom, hogy ez a nyár nem is szólhat másról. Szépen lezárni, amit le kell vagy éppen valamit elkezdeni esetleg folytatni. De semmi olyan nem jöhet idén nyáron, ami rossz kedvet hoz magával. Ez a nyár most más. Ez különleges.

11. Gyakorolni az oroszt: Apukám orosz származása révén, kiskorom óta beszélem a nyelvet. Viszont szeretném mélyebbre ásni a tudásom így idén nyáron sokat fogok olvasni és filmeket nézni oroszul, mert rajongok a nyelvért.

+1. Jókat enni: Új ételeket, ízeket kipróbáni. Akár a saját konyhámban, akár étteremben. És persze rengeteg görögdinnyét enni!

016abdfc98e60ed73b11a50aa9dd9428

 

A bejegyzést írta/szerkesztette: Perepelica Claudia

 

2 Comments

  1. Anonymous says:

    Úristen, imádom én is az Olsen ikreket! Vannak annyira jó nyaralós hangulatú filmjeik! 😊 Megvolt az összes dvd-n anno és a könyveik is 😀

    1. :))) ugye, nekem is az összes DVD-n:)

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s