5 dolog, amit szingliként tapasztaltam

1. Szinglinek lenni nem rossz dolog: Bár imádok kapcsolatba lenni és mostanában újra kezd érdekelni a dolog, hogy kapcsolatom legyen, de a szingliség nem egy rossz dolog. Amikor az ember kilép egy hosszabb kapcsolatból vagy egyszerűen csak az élet úgy hozza, akkor érdemes ezt az időt a lehető legjobban kihasználni. Számomra pár hónap egyedüllét rengeteg dologra nyitotta fel a szemem. Ilyenkor van az embernek ideje és lehetősége arra, hogy újra rájöjjön mire is vágyik valójában és újra értelmezze az életét. Ezek az idők nagyon értékesek tudnak lenni, ha hosszútávban gondolkodunk. Az ember rájön ki is ő valójában és milyen kapcsolatra/életre vágyik. Ilyenkor semmi és senki nem tud befolyásolni, ami néha aranyat ér.

2. Rengeteg férfi és nő van ezen a világon: Szingliként hirtelen több és több lehetőség kopogtat be az ajtón. Rájössz, hogy mennyi férfi és nő is él ezen a Földön. Ugyanakkor ezek a kisebb-nagyobb találkozások mindig megerősítenek abban, hogy mire is vágysz valójában. Rájössz, hogy mindig is a különleges fog kelleni. Felismered, hogy semmi időd és energiád szórakozni, mert építeni akarsz. Egyéntől függően felismerjük, hogy mire is vágyunk. Arra vágyunk, hogy küzdjenek értünk?! Szeretnénk családot?! Vagy bulizni, szórakozni akarunk?! A döntés mindig a miénk. Nők és férfiak ezrei fognak szaladgálni az utcán, könnyű élvezeteket kutatva és nem mondom, hogy ez rossz. De aki különlegesre, többre vágyik annak több és több embert kell elengednie az út során, hogy megtalálja azt a személyt, akivel együtt képes építkezni és jóban-rosszban lehet a másikra számítani.

3. A legnagyobb befektetés önmagunk fejlesztése: Szingliként, a legjobb amit tehetünk, hogy foglalkozunk magunkkal. Sokat olvasunk, edzünk, tanulunk és dolgozunk. Álmaink és váraink alapjait alapozzuk most meg, ha elég időt és energiát fektetünk önmagunkba. Ne pusztítsuk magunkat, a sok éjszakázással, dohányzással vagy alkohollal, rengeteg egyszerű élvezetekkel. Ezt az energiát fordítsuk építkezésre és fejlődésre. Így az életünkbe is olyan ember tud majd belépni, akivel már hasonló alapokkal lehet elindulni.

4. A szingliség önbizalmat ad: Amit egyszer úgy gondoltál, hogy egyedül nem fog menni, azt most sorozatosan pipálhatod ki. Mármint velem ez mind így történt. Mindent magamnak tudok megteremteni, a kocsimat egyedül is megtudom tankolni, én magam is eljuthatok A pontból a B-be, sikereket érhetek el férfi nélkül is az oldalamon. Szingliként jobban magadra vagy utalva, ami sok-sok mindenre tanít és persze, önbizalmat is ad, hogy egykor amit úgy gondoltál nem tudnál egyedül, azokat most mind-mind képes vagy véghez vinni.

5. A munkamánia és fejlődés kiélése: Tudom-tudom sokan, amikor szinglik akkor inkább a csajozást és a pasizást választják és a folyamatos szórakozást, de ha engem kérdeztek számomra ilyenkor nem kérdés, hogy mivel is ütöm el a legtöbb időt. Szeretek fejlődni, szeretek dolgozni, szeretek építkezni és a legjobb az egészben, hogy senkinek semmit nem kell bizonyítanom csak és kizárólag önmagamnak. A hajnali 5-ös kelések, a fáradtság, a folyamatos tűz ami csillog a szemembe és nem…most ez nem egy férfiért, hanem a munkáért és az álmaimért. Az pedig külön öröm, ha ebben a helyzetben ismered meg a párod, akivel közösen tudjátok folytatni ezt a szenvedélyes utat.

7365e1185e74d73cb2039afff053f0a8

A bejegyzést írta/szerkesztette: Perepelica Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s