Gasztro-vega kalandunk: Olive Tree Hummus Original (első rész)

Egy ideje számomra teljesen egyértelművé vált, hogy többet kell foglalkoznom azzal, hogy mitől is érzem jól magam kivülről és belülről egyaránt. Egyik részről magam miatt, a másik részről pedig, hogy olyan tapasztalatokat tudjak átadni, amivel a közönségemet abszolút építeni és segíteni tudom. Így a mélyebb gondolataim mellett, az étkezés is kulcsfontosságú szerepet kezdett játszani az életemben.

Ha már követtek engem Instagramon, akkor jó sok recepttel és egészséges étellel/itallal találkozhattatok, viszont most arra gondoltam, hogy egy új rovat fog indulni itt a blogon, ugyanis szeretnék Nektek bemutatni újabb és újabb helyeket, ahol istenieket lehet enni és egy kicsi bűntudatot sem kell éreznünk. Én abban hiszek, hogy az ételnek gyógyító ereje van, amit egy kicsit sem szabad elhanyagolnunk vagy alá becsülnünk. Amivel és ahogy tápláljuk a testünket, úgy fog a szervezetünk is működni. Én ebben nagyon is hiszek. Egy szóval, a körforgás itt is mindennél fontosabb. Szóval fogadjátok sok szeretettel ezt az új kis rovatot a csatornáimon és remélem sok-sok olyan jó helyet fogok Nektek tudni ajánlani, ahova Ti magatok is szívesen ellátogattok és mosollyal az arcotokon illetve jó sok vitaminnal/erővel fogjátok elhagyni a helyet.

De akkor csapjunk is bele: az első állomásunk egy izraeli-ukrán étterem volt, a Paulay Ede utca 46. szám alatt. Az étterem nevét is örömmel megsúgom, ugyanis bátran merem ajánlani; Olive Tree Hummus Original. Számomra ez az a tipikus olyan hely, ahol nem is gondolná az ember, hogy ilyen jót tud enni. Nincs úgy felkapva, nem hallunk róla minden másodpercben, de ha az ember ide betéved, akkor szinte mindent megakar kóstolni. Így történt ez velünk is.

A salátáktól kezdve, a különleges házi szószokig és a falafelig mindent kipróbáltunk. A hummuszukért és a falafelükért bátmikor visszamennék. Ha az Opera közelében jártok, akkor mindenképp térjetek be hozzájuk, ár-érték arányban is verhetetlen és a kiszolgálás is családias. Egyszerű, barátságos és tényleg eszméletlen jót tudtunk itt enni.

86144741-41D0-4530-9BFA-CEAE6223DE58700003E8-B2A2-4C97-B2F4-BE836F9C498129477449-2305-4106-80F0-886FDF300819

További információk az étteremről:

http://www.olivetree.hu/hu/

 


 

A bejegyzést írta, szerkesztette: Perepelica Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s