5 nyári szett, 5 stílusikontól

Mivel tegnap hivatalosan is beléptünk a nyár utolsó hónapjába, így ennek alkalmából, összegyűjtöttünk pár nyári szettet, természetesen a legjobbaktól:

hbz-style-secret-irina-shayk-1527011319

Irina Shayk sikkesen mutatja be, hogy sokszor a kényelem győz. Hűvösebb nyári napokon, a trench coat tökéletes választás és ha nincs kedvünk magassarkú szandálunkba bújni, akkor ne is bonyolítsuk túl.

hbz-style-secret-alexandra-agoston-1529094546

Alexander Agoston modellnek, nincs nehéz dolga, ugyanis ilyen alakkal, nem nagyon lehet mellélőni. Viszont van egy jó hírünk! Ez a szett, sok mindenkinek előnyös! Legyen szó egy munkahelyi megbeszélésről vagy egy munka utáni koktélról a csajokkal, ez a szett biztos egy aduász!

hbz-style-secrel-rachel-zoe-slide-g983946262-1530120729

Rachel Zoe is tisztában van a fehér erejével. Tisztaságot, egyszerűséget és sikket közvetít, a lebarnult bőrön pedig csak úgy ragyog a fehér összes árnyalata. A fehér nadrágkosztüm egy igazi MUST HAVE darab, az összes női gardróbban. A jó hír pedig, hogy ősz elején is megállja a helyét.

hbz-style-secret-victoria-beckham-1529948286

Nincs még egy nő a földön, aki ilyen profizmussal tudja képviselni a lezser eleganciát, mint Victoria Beckham. Elég csak a fotóra pillantanunk és máris érthető, mire gondolok.

hbz-style-secret-rosie-huntington-whiteley-1531417037

Rosie is a fehér és pezsgő árnyalatokat választotta, ami kétségkívül az idei nyár slágere. Bátran keverjük ezt a két árnyalatot, akár a barnával, az igazi sikkes megjelenésért. 

Fotók Forrása: https://www.harpersbazaar.com


A bejegyzést készítette, szerkesztette: Perepelica Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s