A “Meghan Markle” stílus

Az elmúlt hónapokban gyakran hallhattuk vagy olvashattuk Meghan Markle nevét. Olvashattunk a karitatív aktivitásairól vagy éppen találgathattunk, hogy ki fogja tervezni az esküvői ruhát a nagy napra. A ruhát végül a Givenchy márka dizájnere, Claire Weight Keller tervezte, aki 200 ezer fontot azaz 73 millió forintot számolt fel a gyönyörű kreálmányért és itt nincs vége a divat és Meghan közti kapcsolatnak. 

Meghan ugyan több fronton is hatalmas befolyással bír, de a divatipar minden bizonnyal áhítozik a kegyeiért. Nem is csoda hiszen abban a pillanatban, hogy valamit magára vesz már rakhatjuk is ki a “SOLD OUT” feliratot. 

Így történt ez a kanadai divatházzal, a Mackage márkával is. Meghan ugyanis az egyik sötétkék kabátukat viselte az egyik nyilvános eseményen és reggelre már nem volt egy darab se a készleten. A nyilvános megjelenés után, egy percre rá már mindenki erre a kabátra vágyott. Az átutalások csak úgy csilingeltek a kanadai divatháznak. 

_101224583_gettyimages-883603034Hasonlóképpen történt már ez meg több divatházzal is, így Meghan minden bizonnyal nagyobb erővel bír, mint bármilyen más profi influencer az iparban. Mindenféle erőfeszítés nélkül, amit felvesz magára arra már tehetjük is rá a “teljes készlet eladva” táblát a világ bármely pontján. De térjünk át az öltözködési stílusára. A királyi családnál több etikettet is be kell tartani, mint azt elsőre gondolnánk. A natúr körmöktől kezdve a zárt cipőig,  Meghan pedig kétségkívül egy igazi stílusikon, akit célszerű követni. 

Mindig is szerettem a visszafogottabb, elegáns stílust. Soha nem szerettem ha túl sok minden van “kirakva”, hiszen akkor elveszik az a kis varázs, amivel egy nő igenis büszkélkedhet. Számomra kifejezetten inspiráló a “Markle-stílus” így egy kicsit mélyebbre ástam és összegyűjtöttem a legstílusosabb megjelenéseit, amiből igazán érdemes inspirálódnunk: 3b90bd06c76bee026aef5026a0758e24-2

657f4ccac805e777ae71bb520daf1812

Klasszikus vonalvezetések, elegáns választások és a kisugárzás mellett itt sem tudunk elmenni. 


A bejegyzést összeállította, szerkesztette: Perepelica Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s