Hogyan legyél sikkes a hőségben?

A címből kimaradt, de most nem arra gondolok, hogyan is legyél kellően sikkes a francia Riviérián ahol éppen a kalapod alá bújsz a homokos tengerparton vagy egy szépséges vitorláson bontjátok a jól behűtött pezsgőt. Nem, most a városi dzsungelre gondolok, amint rohansz a megbeszéléseidre és csak reménykedsz, hogy hűs helyen fog zajlani a meeting és lesz jegeskávé. 

Mi nők, igyekszünk a legjobb formánkat hozni az élet számos területén és ezalól a nyár sem kivétel. Élvezzük az elismerő pillantásokat és ebben nincs is semmi rossz. Viszont a hőségben is maradjunk elegáns nők, ahol az időjárás egy kicsit sem okoz problémát. 

7347d20e6059350a44fba0926236c6bc

1. Trapéz nadrág-inggel: Válasszunk nyáron bővebb fazonú ruhadarabokat, ilyen például a trapéz nadrág. Nem tapad a testre és mégis követi a nőies vonalakat. Nyáron előszeretettel hordom a fehér különböző árnyalatait és rögtön mediterrán hangulatba repít. Ez az öltözet tökéletes egy megbeszélésre de akár egy baráti ebédre is. Párosítsuk kellemes anyagú inggel és öltözetünk máris elegáns és tökéletesen illeszkedik a hőséghez.

2. Fehér ruha: Ha nyár, akkor a fehér iránti vágyunk csak erősödik. Nincs is jobb kincs ilyenkor a ruhatárban, mint egy szép fehér ruha, amit kombinálhatunk különböző kiegészítőkkel. Természetesen az alkalomtól függően. Fehér csipkeruhánkat viseljük egy vacsora esten vagy egy romantikus randevún. Kerüljünk igazi mediterrán hangulatba a városi dzsungelben!

cd080e1e77b2ddc041de89ef9f819b22

3. Kiegészítők játéka: Az idei nyár nagy sláger kiegészítői a szalma táskák megannyi választéka, így ha tehetjük mindenképp szerezzünk be egyet. Tökéletes kiegészítője lehet a fehér ruhánknak. A kedvenc szandálunkról és a napszemüvegünkről pedig semmiképpen se feledkezzünk meg. Nincs mit túlbonyolítani. 

4. A fehér ing vagy ingruha: Már egy ideje az alapdarabokra építem a ruhatáram. Szeretem ha a ruhatáram egymásra építhető, így igyekszem erre odafigyelni. A fehér inggel nem igen lőhetünk mellé, hiszen remekül illeszkedik egy farmerszoknyához, amit dobjunk fel egy napszemüveggel és piros körmekkel. Az ördög mindig a részletekben rejlik ezt soha ne felejtsük.

7a0022a5f3d9cc2e1d5ef6593d01a22a-2

5.Hivatalos megjelenés: Nyáron sem maradnak el a hivatalos események, sőt… ez az év események szempontjából igencsak pörgős. Számomra rendkívül fontos az igényes megjelenés, így a 40 fokban is igyekszem odafigyelni, hogy az egyszerű elegancia elvet kövessem. Ilyenkor szó sincs róla, hogy túlgondolom az öltözékem, sőt… vannak jól bevált ruhadarbok a szekrényemben, amiket csak kikapok és már indulok. Nyáron sem ijeszt meg a megjelenés fontossága, ilyenkor inkább a könnyű anyagokban bízom.

6. A klasszikus farmersort: Rohangálós napokon szeretek a kényelemnél maradni, ilyenkor jöhet a klasszikus farmersort. Fehér inggel a kedvencem. A farmersortnál hétköznapibb darab nincs is, így a minimális elegancia eléréséhez, igyekezzünk szépen felöltözni hozzá. Remek választás a fehér ing, kalap és egy elegáns táska. 

7. Kalap fontossága: Nyáron hordjunk kalapot a sikkes hatás eléréséhez. A fotók magukért beszélnek, mennyit dob az összképen. 


A bejegyzést írta/szerkesztette: Perepelica Claudia

 

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s