Feeling those royal vibes / JUNE 2018

IMG_2596IMG_2595IMG_27843C41D7C1-2ED0-4D39-BC43-52B0CE9DD99E

Meghan Markle stílusa igazán megihletett, így egy napra a szokásosnál elegánsabb megjelenést választottam. Erre a napra egy csodaszép ekrü komplét emeltem ki a szekrényemből és fantasztikusan jól éreztem magam a bőrömben. A hétvégét ugyanis golfpályákon töltöttük és míg a párom a golf játékának örvendett addig én egy csésze kávé mellett írtam a következő könyvem kezdő sorait. 

Miközben a könyvemen merengtem, eszembe jutott, hogy mennyire fontos betartani az öltözködési protokollt és hirtelen elgondolkodtam az eddigi “hibáimon”. Sokszor vettem fel nyitott szandált egy formálisabb üzleti megbeszélésre de a fekete körmöket se preferálnám mai szemmel. Ma már úgy gondolom, hogy az öltözködéssel a tiszteletünket fejezzük ki és sokkal komolyabban vesznek az élet számos területein ha megtanulunk az alkalomhoz illően öltözni.

A mai napig tanulom az öltözködés szabályait és alakítom ki a saját stílusom és nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy ez a folyamat egyszer megáll. Hibázni emberi dolog és a jó megjelenést az érzék mellett, tanulni is lehet. Ilyenkor mindig eszembe jutnak apukám szavai: “Nem ciki nem tudni, de ciki nem kérdezni.” Kívánom, hogy minél több embernél maradjon meg az ösztönös vágy, hogy nap mint nap jobb legyen és kihozza magából a maximumot. Ennél izgalmasabb utazás nincs is. Komplé: Esprit, Van Graaf
Táska: Marc Cain, Van Graaf

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s