Winter Look Nr. 1 / 2017-2018

IMG_8752IMG_8757

Pár napja jelent meg az első stílusriport cikkem, ahol megosztottam veletek a camel kabát varázserejét. A hétköznapi viseletünkhöz is érdemes egy kis modern sikket, eleganciát varázsolni, ugyanis az egész napunkat szebbé tehetjük a jól megválaszott öltözékünkkel. Gondoltam örömmel bemutatom Nektek ezt a való életben is, ugyanis tökéletes alakú nők testén nincs ami nem állna jól.

Így én most ezt a csodaszép Marc Cain kabátot válaszottam és a lehető legegyszerűbb darabokkal párosítottam. Fekete csizma, fekete táska és egy szürke garbós pulóver. Ezek az alapdarabok majdnem mindenki gardróbjában megtalálhatóak és nincs is más dolgunk csak felvenni őket és lezser eleganciával elindulni beszerezni az utolsó ajándékokat.


A few days ago I made a post about the camel coat. The humble camel coat is one of the best piece when it comes to outerwear and we don’t need to question it. The camel coat is chick, flattering and timeless. This iconic coat is the ultimate investment piece to our wardrobe. It has a serious wardrobe staying power. GET YOURS.


Kabát/ Coat: Marc Cain, Van Graaf
Csizma/ Boots: Zara
Pulóver/ Jumper: H&M

Hugs,
Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s