A megjelenéseddel szavak nélkül beszélsz magadról

IMG_9552IMG_9573IMG_9561IMG_9564

Pár hónapja még álmomban sem gondoltam volna, hogy a legjobb dolog amit tehetek a környezetemért, páromért és önmagamért az a stílusos megjelenés és a tudatosság. Mióta tudatosan rájöttem, hogy a minőségi élet fog engem boldoggá tenni, úgy jöttem rá, hogy számomra elengedhetetlen a folyamatos tanulás és fejlődés. Így első körben nem az öltözködésemre kezdtem el figyelni, hanem a belső hangomra, hogy ki is vagyok valójában.

Rá kellett jönnöm, hogy az önsajnáltatás, a folyamatos elégedetlenkedés egyenes út a boldogtalanságba így igenis mindenkinek a saját felelőssége változtatni az életén, ha valami nem teszi boldoggá. Én rengeteg mindenen változtattam az elmúlt egy évben és végre valahára azon az úton járok, ahol minden reggel mosolyogva kezdem a napot és hálával és elégedettséggel fekszem le. A belső harmónia megtalálása után kezdtem el a külsőmmel is jelentősen foglalkozni. A heti ötszöri edzések vagy az egészséges étkezés mellett az öltözködésemre is nagy hangsúlyt fektetek.

Mivel az életem gyökeresen megváltozott, így jöttem rá, hogy a jó megjelenés elengedhetetlen a biztos sikerhez. Beszéljünk magánéletről vagy üzleti életről. Az első vizuális üzenetet, az öltözetünk közvetíti rólunk a környezetünknek. A megjelenésünk már azelőtt üzenetet közvetít mielőtt még megszólalunk. Csendben de annál hangosabban kommunikál. A környezetünk pedig akarva-akaratlanul is nagy érzékenységgel reagál az öltözetünkre és történetet alakít ki rólunk. Kik vagyunk mi? Honnan jöttünk? Mit akarunk az élettől. Éppen ezért kezdtem el foglalkozni a témával és szeretném emberek millióinak átadni a magabiztos és stílusos megjelenés alappilléreit.

Így ha te is kedvet kaptál egy személyes konztultációra, ahol segítek Neked megtalálni vagy visszahozni az önbizalmadat és mellé egy mini stílus-gyorstalpalón is szeretnél részt venni, akkor ne habozz jelentkezni, ugyanis január 31-ig most 50%-os kedvezménnyel kérheted ezt a csomagot. Érdemes időben jelentkezni, ugyanis az időpontok korlátoltak. Időpont egyeztetéshez vagy bővebb információért, keress bátran: fashioncapital@yahoo.com

Találd meg magad és élj minőségi életet, tele önbizalommal!


Fejpánt: H&M
Csizma: Zara
Pulcsi: OPUS, Van Graaf

Fotó: Antal Noémi

 

 

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s