Egy alapdarab, ami luxus hatást kelt

/ FOR ENGLISH VERSION SCROLL DOWN /

Casual megjelenés, számomra mindig is az egyik legkedveltebb öltözködési stílust jelentette és jelenti a mai napig. A “lazán elegáns” öltözködés adja meg a legnagyobb szabadságot, hiszen ilyenkor ránk van bízva mit is hozunk ki egy-egy szettből. Viselhetünk inget-farmerral vagy magassarkú csizmát egy oversize pulcsival. Nem kell kosztümbe bújnunk vagy kisestélyi ruhába. A Casual összeállítást viselhetjük egy kellemes baráti ebéden, egy rohangálósabb hétköznapon vagy egy családi eseményen is ha az étterem nem esik át a White Tie vagy a Formal kategóriába.

A hétköznapokban is lehetünk elegánsak és kifinomultak egy bizonyos biztos aladarabbal: a camel kabáttal. Összeválogattam pár lenyűgöző szettet, ahol egyértelműen érződik a camel kabát ereje és a luxus hatás. A Camel kabát több árnyalatban is elérhető és a pénztárcánktól függően választhatjuk a klasszikus Burberry kabátot vagy választhatunk a jól bevát inditex márkától is, például a Zara-tól.

Bátran kombinálhatjuk az öltözékünket egy klasszikus fehér pólóval vagy egy szürke kötött gyapjú pulcsival. Felhúzhatunk egy combcsizmát de akár fehér tornacipővel is szaladgálhatunk a városban.

Tippek, hogy hol tudod beszerezni a saját darabod / A few store advice where you can get your perfect camel coat in case you don’t have one:

LOW PRICE:

7901236704_1_1_1

ZARA

HIGH PRICE:

514642_in_pp

Burberry / Net-a-Porter

 


When it’s time to talk about dress codes , I would love to start with casual style. Casual look gives us the biggest freedom because you can wear almost anything you want. You can wear an oversized jumper with an over knee boots or you can wear a cocktail dress with boots. The choice is only yours. Casual look is a perfect dress code for a lovely lunch with your sister or with your friend or if you are rolling around the city and having your necessary grocery shopping. It also good if you are going for a Sunday’s family lunch of course if the restaurant doesn’t require white tie or formal look.

Casual look can be elegant too so one of the basic piece is the camel look. Ever wonder why camel coat makes everything look a little bit more expensive? You can wear it with high heels or with sneakers. There are many shades and textures and of course you can choice a camel coat depending on your budget too.


Hugs,
Claudia

 

 

 

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s