COSY LOOK FOR THE WEEK

/ For english version please scroll down / 

Azok közé a divatbloggerek közé tartozom, akik viszonylag sokat foglalkoznak a kényelemmel. Engem kizárt, hogy 10 centis tűsarkúban kapnátok el a plázában ahogy jobbról-balra rohangálok a karácsonyi ajándékokért. Sokkal inkább a lassabb, kényelmesebb megoldásokat kedvelem. Kezdve az online vásárlástól a meleg garbós pulóverig. Ezt a hetet szeretném varázslattal eltölteni ahol különösen nagy figyelmet fordítok a lelkemre és nem idegeskedem sorbanállás vagy a házimunka közben.

Tuti, bevált tipp a hygge megteremtéséhez, a lassítás. Végezzük el nyugalommal az elintéznivalónkat. Vásárlás közben hallgassunk karácsonyi zenét vagy a rohangálás közepette, találkozzunk a legjobb barátnőnkkel a karácsonyi vásáron és jó sztorikat mesélve kortyolgassunk el egy finom forralt bort. A lényeg, hogy élvezzük azt ami körülöttünk van. A jó kedv pedig garantált, ha kényelmes ruhákba bújunk, amikben még a megjelenésünk is káprázatos lesz és most nem a tűsarkakra gondolok:

Ha a csomagolásra kerül a sor, akkor élvezzük a kedvenc flanel pizsamánkban és a pihe-puha zokninkban. Ha vásárolni indulunk, akkor bújunk a legpuhább pulcsinkba és dobjunk fel egy piros rúzst.

1c6d21551f4d3999b1462a45cd295af5


As a fashion blogger is hard to believe that I like to feel comfortable instead of sweating and running around in heels for the last Christmas presents. In the last few days (before Christmas) it’s necessary to calm a little bit down and focus on the present instead of worrying. It will be fine, you are doing great and everything will be fine so just stop worry. Go to the Christmas market with your best friend and drink a hot wine while you are telling to each others stories. If you are standing in a line in the supermarket just get your earphones and listen some Christmas music. E N J O Y!

Try to catch your “hygge” mood with good vibes, hot tea and good company. Wear your lovely pajamas and your soft socks. Watch your favorite Christmas movie, drink hot chocolate or go to a dinner with your friends. While you are wrapping the gifts be in the present. Focus on now. In these days choose the comfortable look which can be really chick if you choose well. For example your favorite white coat with a red liptick. Do it with style.

 Happy Holiday!

Hugs,
Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s