Hello OCTOBER / #autumnlook002

IMG_7173

El sem hiszem, hogy máris októbert írunk. A hónapok csak úgy pörögnek és sokszor észre sem veszem, hogy milyen gyorsan is szalad az idő. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Így tanultam meg értékelni és odafigyelni a környezetemre és magamra is. Ma már vigyázok a napjaimra és a perceimre is. Ami annyit jelent, hogy nem töltöm negatív emberek társaságában a napjaimat, ma már nem siránkozom a múltamon és ma már arra fókuszálok, ami körülöttem van és nem arra amit elvett tőlem az élet.

IMG_7249

IMG_7220IMG_7225IMG_7155 (1)

Szeretek élni és boldogabban telnek a perceim és napjaim, mint akármikor eddig az életem során. Igen, ezt bátran kijelenthetem és ezt mindennap egyre erősebben értem. Így az októbert is szeretném hasonlóképpen eltölteni és mindennap hálát adni, minden jónak ami körülöttem van. Ebben a hónapban a sütőtöké és a faleveleké lesz a főszerep és persze a mosolyé! 🙂 Ha pedig még nem olvastátok volna az őszi bakancslistámat, akkor le ne maradjatok róla, ide linkelem Nektek: 2017 ŐSZI BAKANCSLISTA / 50 TIPP

A listámon pedig szerepelt egy HUNTER gumicsizma beszerzése, amit a Answear oldaláról rendeltem és egyszerűen szerelmesek lettünk egymásba. Esőkabát. gumicsizma és egy jó forró pumpkin spice latte, szerintem nem is kell ennél több. 

Fotókat készítette: Antal Noémi

Ölelés,
Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s