Once in a LIFETIME WOMAN

avagy olyan nővé válni, akit nem lehet pótolni. Kislányból felcseperedve olyan nővé válik, akiért a férfiak küzdenek, akit a férfiak tisztelni fognak és nem utolsó sorban szeretni. Köze sincs a prűdséghez, az elérhetetlenséghez vagy az álarchoz. A pótolhatatlan nő nem bújik hamis ábrándok mögé és nem alakítja át magát a 21.századi plasztik babává. Az igazi és pótolhatatlan nő értéket teremt és nem szemetet ad a csillogó csomagolópapírral. 

A nőiességet rengetegen kutatják és naponta több száz cikk jelenik meg, hogy mitől lesz egy nő valóban ellenállhatatlan. Nem is kell messzire mennünk, a fogyasztótársadalomnak semmi másra nincs szüksége, mint cicire és popsira egy kis csillámporral megszórva és a rengeteg gagyi parfümös, csillogó körmű leányzóra. A tömegruhákra, a tömegcsajokra és a péntek vagy szombat estékre, amikor a sárga föld a célpont. Ezt akár szépen megfogalmazva is leírhatnám, úgy hogy a cikket megvegyék…de minek?! 

A pótolhatatlan nőnek köze sincs a giccshez és a parádéhoz. Nem játszik szélhámost, nem fotózza le az aznapi csillogó pink színű műkörmeit és nem szívja a cigarettát, energiaitallal. A férfiakat nem tátott szájjal figyeli és nem látod részegen minden héten, más férfi közt. A pótolhatatlan nő nem dobja és nem rakja ki magát, helyette a háttérben marad, tele élettel. Nem adja el magát és nem áll be a kígyózó sorba, a tömeg után. 

Mitől is lesz egy nő pótolhatatlan?! Ha nem a külsejéből és nem is az állandó affektálásából?! Sokan próbálják keresni a választ, miért jön össze valakinek és miért nem a másiknak. Miközben egyetlen dolgot kellene tenni: befele nézni és a belsőt táplálni. Ez a titka mindennek. Az intelligencia és a szépség. Ha ez a kettő tényező párosul, utána senki nem tud olyan erőt adni egy férfinak sem, mint a Nő. A pótolhatatlan, természetes Nő. 

A Nő aki haja simogatása helyett a könyvekkel tölti a szabadidejét. A Nő aki tanulni szeretne és aki nem elégszik meg a kényelemmel. A pótolhatatlan nő képes alkotni, szeret tervezni és a lelke mosolyog. Nincs megrontva, mert magának begyógyítja a fájó sebeket. Adni szeretne, jobbá tenni a világot és értéket közvetíteni. A felszínességet kerüli és a tartalmas beszélgetéseket kedveli. A pótolhatatlan Nő szépsége maga a ragaszkodás. Természetes, vidám és teljesen őszinte. 

Nem keresi a versenytársakat és ezáltal nincs is neki. Nem hasonlítja magát máshoz, mert felesleges. Messziről sem tökéletes, csak eltökélt. Határozott és nem ijed meg ha elbizonytalanodik. Mer a saját útján lépkedni és nem tart más emberek véleményétől. Ettől a típusú nőtől sok férfi megijed és inkább az egyszerű leányzót választják. De erről ügyet sem vesz, mert tudja: többre vágyik, mint egy egyszerű hétköznapi életre. Építeni akar, álmokat megvalósítani, szerelmes akar lenni. Nemcsak egy férfiba, hanem az életébe is. 

A pótolhatatlan Nőbe ha beleszeretsz, többé nem felejted és nem jön az utánpótlás. 

selena

Perepelica Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s