Korunk főszenzációja: GYENGE KAPCSOLATOK

Mi történik körülöttünk? ! Mi történik velünk?! Mi ez a felgyorsult világ, ahol nincs idő egy meleg teát meginni reggelente?! Mi ez a világ, ahol a szeretet kevesebb figyelmet kap és a hatalom a cél?! Mi ez ahol mindenki áttapos a másikon, csakhogy önmagának jó legyen?! Mi ez a világ, ahol a manipulálás a taktika és a megcsalás, hazugság, teljesen elfogadott lett?! Mikor ébredünk már fel végre?! EZ NEM ÉLET!

Hódítanak a gyenge kapcsolatok… A kellemes látszat kapcsolatok, miközben a háttérben az egyik jobbra a másik balra tart. A korrektséget lassan az emberek 10%-ban vélem felfedezni és lehet, hogy ezzel sokat mondok. A nők és a férfiak egyaránt kezdenek romlani és ha valakinek a “szavatossága” lejár mint egy darab húsnak, rögtön cseréljük is. Húspiac lett az őszinte érzelmekből?! Az emberiség többsége, retteg a fejlődéstől és a jobb élettől. Helyette inkább jöjjenek a könnyű “laza” kapcsolatok és a gyávaság összes árnyalata. 

Egymásra pakolni a félelmeket, manipulálni és elmenekülni. Ezek azok a tulajdonságok amikről érződik: gyenge vagy. Hazudsz, hogy nem léptél félre, pedig megtetted. Helyette mézes-mázosan mosolyogsz és álarcot húzol. Gyáva vagy a tükörbe nézni. Ugyanúgy hazamész a párodhoz és mintha nem történt volna semmi megcsókolod. Hazugságok és manipulálások mögé bújsz, mert félsz a tükörbe nézni és felvállalni magad. 

Gyáván megkérdezed, hogy a “csók is megcsalás?” és várod a válaszokat…Miközben a megcsalás ott kezdődik, hogy visszaírsz a pultos lánynak az edzőteremből vagy amikor a haverokkal sörözni mentek és tovább maradsz, mert még flörtölni szeretnél a felszolgáló leányzóval. A megcsalás onnan kezdődik, hogy esélyt adsz neki. A megcsalás az amikor nem vagy őszinte. A megcsalás az amikor kibeszéled a párodat… A megcsalás onnantól megcsalás, hogy nem egy csapatban játszotok. 

Sokan úgy tartják, hogy ha egy férfi vagy nő félrelép vagy hazudik, akkor még túl gyerek…Pedig ez nem így van. A gyerekek kegyetlenül őszinték, a gyerekek megmutatják a valódi érzelmeiket és hangosan üvöltik, hogy mit is akarnak valójában. A legjobb az lenne, ha mindannyian valahol örök gyerekek maradnánk, ahol nem tudnánk és nem is akarnánk hazudni, ahol bátran hinnénk az igaz szerelemben és ahol nem áruljuk el a másikat… 

Máskülönben az egész társadalmunk eltorzul, előbb vagy utóbb senkiben nem tudunk majd bízni és 0,01%-ban találkozhatunk őszinte és tiszta emberekkel. Így itt az ideje változtatnunk. Az erős kapcsolatokban nincs játék se hazugság. Nincs félrelépés és csak és kizárólag jót mondanak egymást mögött és úgy is cselekszenek… Nem bántják egymást és egy csapatként funkcionálnak. Együtt építenek és közben mosolyognak és örülnek, hogy a legnagyobb érték van a kezükben…és igen: a nehézségek ellenére sem futamodnak meg. Aki építeni szeretne ott több lábra és szükség van…ha az egyik megbillen, előbb vagy utóbb az egész vár összedől. 

breakup

Perepelica Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s