8+1 hiba, amit minden nő elkövet legalább egyszer az életében

1. Elhiszed, hogy a “rossz fiúnál” nem érdemelsz jobbat: Meséket és ódákat zengesz a legjobb barátnődnek és elmagyarázod neki, hogy miért annyira különleges az a bizonyos “rossz fiú”. Elmeséled mennyire szexi a mosolya vagy milyen jó vele az ágyban és elhiteted magaddal, hogy ennél jobb nincs. De valamiért ott belül csilingel a vészharang, de még nem akarsz erről tudomást venni, egészen addig a pontig amíg egyik reggel úgy ébredsz, hogy ez a “csodálatos mérgező románc” már a múlté és elhiszed, hogy jobbat érdemelsz a játéknál, a taktikánál és a színjátéknál…VÉGRE!

2. A túl sok alkohol és azok a kínos üzenetek: Annyira 2012, ártatlan tini élet és a friss románcok, ismerkedések… mégis néha tovább húzod ezeket az éveket. Álszentség nélkül, a nők többsége elköveti azt a hibát, hogy több pohár bor csúszik le és hirtelen “írógépet” csinál a kezéből és bilit a szájából. Reggel meg jön a hideg zuhany és a felismerés, hogy “ÉN EZT TÉNYLEG NEM AKARTAM ÉS MÁR MEGINT SEGGET CSINÁLTAM A SZÁMBÓL”…a lényeg, hogy ebből gyorsan kinövünk. 

3. Várni valakire, hogy megváltozzon miközben egy embernek kell változni: Az pedig Te vagy. Nem egy plasztikai beavatkozásra gondolok, hanem egy gondolkodás váltásra. Minden Nő életében van egy kritikus pont, ahol nem ismeri fel, hogy tovább kell lépnie és nem várni a csodára. Kutyából nem lesz szalonna és felesleges időpocsékolás várni és reménykedni. Mégis sokan elkövetik ezt a hibát, így több évet is elszenvednek, ha teheted Te ne legyél köztük. Itt a változás, most, ebben a pillanatban. NEVER LOOK BACK. 

4. Csekkolni az ex social media platformjait: Igen, valóban nem ciki bevallani, hogy a legtöbb nő imádja vagy imádta csekkolni az exe/exei életét. “WOOOHOO, Új barátnője van?! Szép vagy csúnya, áhhh…egész szép. Kicsit ribis, kicsit túl fiatal… JÉZUSOM, az anyja is lehetne! Kiköltözött Dél-Amerikába???? Hála a jó égnek, namasté.” Akinek érzelmei vannak még kissé fájhat, akinek már nincsenek annak pedig vicc tárgyává növi ki magát és barátnős nevetgélésbe. Egy idő után már unalmas és akkor hirtelen rájössz, hogy ciki vagy. VÉRCIKI. NEM KELL CSEKKOLNI. (Ez pedig vonatkozik az exek új barátnőire is, akik névvel csekkolják a legújabb Instagram snapchatjeid, DON’T be stupid, darling. I see you.) 

5. Fodrászhoz menni, majd megbánni: Kissé eltér a többitől, de nem hagyhattam ki. Amikor megkéred, hogy 5 cm-et vágjon a hajadból és abból 15 cm lett, mert “túlságosan töredezett a hajad” avagy a fodrászok nincsenek tisztában a mértékegységekkel. Így inkább mindent magadnak akarsz csinálni és a fodrászatot kerülöd amennyire csak lehet. 

6. Több esélyt adni valakinek: Aki mindig eljátssza és ott ülsz egyedül a tükörképeddel, hogy már megint, hogy lehettél ekkora idióta. Nem vagy egyedül, minden nő legalább egyszer az életében szeretne hinni valakinek akiben nem kellene és sok Nő hinni akar a tündérmesékben, addig a pontig amikor a tündérmese helyett már megint a rémálom érkezik… és miért?! Mert az esélyekkel nem szabad szórakozni és ha valaki nem becsüli meg, na akkor nincs is helye az életedben. “No more chance for you. End of story.” 

7. Pót harisnya és zsebkendő nélkül elindulni otthonról: Végre csodaszép tavaszi idő van és a szép ruhádat felkapod, de még kissé hűvös van így a harisnyád is felhúzod…de persze, hogy elszakad pont a fontos meeting előtt és már nincs időd beszaladni a legközelebbi drogériába. Tanulság: Mindig, MINDIG legyen nálad egy pót harisnya és a zsepid se felejtsd otthon. 

8. Magassarkúban ingázni, egy fáradt napon: Ezt a hibát mindenki egyszer elköveti és utána soha többet… Bakancs és sportcipő a rohangálós napokra! 

+1. Féltékeny hisztérikát játszani: A legfeleslegesebb dolog. Egy igazi nő nem lesz féltékeny hisztérika, mert abban a pillanatban, hogy ilyet érez, hátrébb áll és tovább áll. Egy nőnek sem érdemes a másik nőre féltékenykednie, hiába mondják sokan, hogy ez teljesen normális. Felesleges, ha nálad van nálad lesz, ha már most nem érzed, később sem lesz jobb. Engedj el minden kicsinyes érzést és emelkedj felül. Egyszer mindenki beleesik egy ilyen hibába és ott megtanulja a leckét: FELESLEGES. 

GOSS

Perepelica Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s