Egy felejthetetlen kiruccanás

Ádámmal, a párommal úgy döntöttünk, hogy felfedezzük Magyarország csodáit. Mindketten rettentő szerencsések vagyunk, mert fiatal korunk ellenére, sokat láttunk a világból. Úgy gondoljuk az utazás az amitől mindig többnek érezzük magunkat. Az új élmények, az új helyek és az új ízek mindig rengeteg inspirációval töltenek fel minket.  Legyen szó egy féléves külföldi útról vagy egy két napos belföldi túráról. Ilyenkor a világ kinyílik előttünk és új impulzusokat kapunk. Bár a nagyvárosokkal sincs problémánk, mégis sokszor jobban preferáljuk a nyugalmas falukat vagy városokat.

Sokan úgy vannak vele, hogy jókat enni és szépet látni csak külföldön lehet, pedig ez közel sem igaz. Az első közös belföldi utunk a Káli-medence volt. Már korábban is rengeteg szépet és jót hallottunk a helyről, de mindig csak elengedtük a fülünk mellett. Aztán az előző héten gondoltunk egyet és lefoglaltuk a szállásunkat. A csodás és híres, Káli Art Inn -ben szálltunk meg és határozottan nem nyúltunk mellé. Mindkettőnk számára fontos a szép környezet és a vendégszeretet. Ekkora figyelmességgel pedig már régen találkoztunk. 

Úgy gondoltam ez mindenféleképpen megér egy bejegyzést, mert ha a közelben utazást terveztek, akkor a Káli medence és a Káli Art inn, megfelelő úti cél lehet. A 10.000 nm-es kert már önmagában elvarázsolt. A kőházak, a hosszú séták, a kiemelkedő gasztronómia és a borászat mind-mind egy helyen. Gyertyafényes vacsorák, hatalmas reggelik a teraszon és a személyzet kedvessége által, úgy éreztük mintha hazatérnénk. Nekem nehezebben megy a kikapcsolódás, de itt sikerült pihennem. Este egy kellemeset szaunáztunk a vacsora előtt és közben élveztük a természet csendességét és nyugalmát. 

Alapjáraton művészi beállítottságú vagyok, így a környezet hatalmas ihletet adott és úgy érzem visszatérő vendég leszek. Bár még azért az esküvővel várunk egy kicsit…Ádámmal az volt az első gondolatunk, hogy itt mindketten eltudnánk képzelni, hogy a jövőben összekötjük az életünket. 

002028058066086110120124

Bővebb információ: www.kaliartinn.hu

Perepelica Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s