Ki az akivel valóban együtt vagytok?

Laza kapcsolatok vagy nyitott kapcsolatok és még ott a se veled se nélküled kapcsolat. Mérgező kapcsolatok, féltékenységen és a pórázon nevelkedő “szerelmek” és a gyenge érzelmek. A félelem vagy a manipuláció és a zsarolás is a gyenge emberek játékszere. A kötélhúzás és a “ki az erősebb” vagy az egymás eltaposása a gyenge kapcsolatok és a félelem jelképe. Nem szeretnék senki felett ítélkezni, mivel a mai világban valóban egyre nehezebb megbízható emberekkel találkozni. Magamon is észrevettem, hogy jelentősen lecsökkentek a barátaim, mert a minőséget helyezem előtérbe a mennyiség helyett. Akárki akármit mond, virágoznak a hamis és a kamu viszonyok és sokan barátjuknak vagy szerelmüknek nevezik azt a személyt aki a hátuk mögött kést szúr. Emiatt rettenetesen fontos, hogy időben felismerjük ki az akivel valóban együtt vagyunk és ki az akit az életünk intimebb részébe is beengedünk. 

Sokan kapcsolatban vannak, de egy helyben toporognak és nem is értik, miért van mellettük az a bizonyos személy. Többen próbálják megfojtani a párjukat és elfelejtik, hogy a kutya sem a póráz miatt hűséges. Ennél a pontnál pedig fontos kiemelnem, hogy egy nő sem lesz hisztérika ok nélkül. Így mai fejjel minden beteges féltékenykedést és bizalmatlanságot kerülök és kerülni is fogok. Ha ilyennel találkozom, messzire elküldöm. Nincs értelme egy kapcsolatban sem benne lenni ami erre akar építkezni. A kommunikáció óriási dolgokra képes és erősnek lenni jutalom. Bár sokan panaszkodnak és a kifogásokat keresik, én úgy gondolom, szeretni és szeretve lenni a legnagyobb boldogság. Az élet értelme a szeretet. Ezt pedig határozottan kimerem jelenteni. 

Együtt lenni valakivel, nem egyenlő a boldogsággal. A ragaszkodást és a megszokást sokszor összekeverjünk az élet valódi értelmével. Nekem sem ment sokáig, de amit most érzek az valami hihetetlen. Együtt lenni , akivel tényleg együtt vagytok  és összetartoztok a legnagyobb kincs. Amikor a férfi vagy a nő a családod része lesz és az egyik legfontosabb személy az életedben hihetetlen érzés. 

Összetartozni valakivel és elindulni egy úton. Ahol nincs enyém vagy tiéd, hanem együtt vagyunk és együtt megyünk. Ahol egy pillanatra sem szeretnénk elbizonytalanítani a másikat csak erősíteni. Egymást öntözni és szeretni a nehezebb helyzetben is, a kapcsolat valódi gyökere. Hazugságok nélkül, kapcsolatban lenni a valódi biztonság. Megbízni és nem játszmázni ritka, de ha megtalálod kincset találsz. Ahol együtt váltok felnőtté és fogjátok egymás kezét, mert ti nem külön játszotok, hanem egy csapat vagytok. Ahol együtt látjátok a jövőtöket és úgy alakítjátok, ahogy csak szeretnétek. Egymásért és magatokért, mert Ti így vagytok és lesztek is boldogok. A barátod vagy a vőlegényed/férjed nem csupán a társad de a családod is. 

Most biztos nagyon naivan és csöpögősen hangzik, amit leírtam, de létezik. Soha nem éreztem ennyire a helyén magam, mint most a jelenben. Nyugodt lélekkel tekintek a jövőbe és tudom, hogy egy olyan útra léptem, ahol a határ a csillagos ég. Merjetek pozitívan tekinteni az életetekre, mert én se hittem sokáig addig ameddig hinni nem kezdtem. Egy csapásra minden megváltozott körülöttem, mert akartam a változást. Az élet többi területén is virágozni kezdtem és elhiszem, hogy minden lehetséges. Hatalmas lépéseket tettem és most már ketten vagyunk. Innen pedig csak közös lépéseket teszünk, mert már ketten vagyunk… A gyenge emberek most kérdőjeleket tesznek míg a bátrak felkiáltójelet. Érezd a különbséget. 🙂

img_5552 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s