10 tulajdonság, ami kiábrándító egy nőben

Mi az ami kiábrándító? Mi az amitől minden értelmes férfi menekül?

1.Butaság : Bármennyire gondolod,  hogy ostobának lenni jó dolog, sajnos ez nem így van. Próbálj meg minél többet tanulni és fejleszteni önmagad, mert okosnak és intelligensnek lenni nagyon vonzó tulajdonság. Nem lesz vonzó, ha megállás nélkül nyafogsz és megjátszod a hülyét, mert ha egy értelmes férfival randizol akkor ne számíts hosszú távra ha affektálva mondod el, hogyan szereted a hamburgert.

2. Részegség: Mindenkivel előfordul, hogy kissé többet iszik a kelleténél. De próbálj meg úri hölgy maradni vagy ha nagyon menthetetlen a helyzet akkor szállj be az első taxiba. Részegnek lenni nem menő és más ágyában kelni úgy, hogy “jaj, nem emlékszem semmire” elég kiábrándító tud lenni, önmagad szemében is. 

3. Pletyka: Mindenki beszél mindenkiről, jó kifecsegni a dolgokat, főleg a nők teszik ezt előszeretettel. Pasik előtt ezt jobb mellőzni és ha “pletykálsz” próbálj a saját életednél maradni, ne mássz bele mások életébe amiről fogalmad sincs de te azt hiszed “mindent tudsz”. Azt hiszed biztos forrásból tudsz valamit és olyan személyekről beszélsz, akik téged nem is ismernek vagy folyamatosan szeretnél valamivel feltűnni? Ne a pletykával, inkább az intelligenciával. Ha pletykálsz nem fogsz fontos személynek tűnni csak kicsinyesnek. Természetesen csak az igényes társaságban fogsz kicsinyesnek tűnni, mert ahol szeretnek pletykálni és más ember a téma akkor ott fejlődésre se számíts. A céltudatos és motivált emberek nem a kis Pistáról beszélgetnek meg Jutkáról, hanem tervekről és ötletekről. 

4. Beszédstílus: Ne káromkodj. Örök szabály! Ha véletlenül kicsúszik egy csúnya szó , kérj bocsánatot. Apukám mindig azt mondta, hogy nincs is kiábrándítóbb dolog mint egy szép nő szájából egy bazdmeg. Oops, sorry… A barátomtól is elnézést szeretnék kérni, aki néha hallgatni kényszerül a káromkodásomat, amikor elpattan valami az agyamban. DE! Igyekszem és fejlődöm. Fejlődjünk együtt, le a káromkodással.

5. Féltékenység: Nők örök ellensége. Mindannyiunkban benne van, ha túlságosan szeretünk valakit. Erről nem szeretnék sokat beszélni, mert nekem is van még mit tanulnom, de határozottan minden férfi rosszul van az örökös hisztériától. Kontroll és kontroll! Tudd, hogy hol a határ, de ha okkal vagy féltékeny akkor pedig határozottan gondold át a kapcsolatod, mert egy nő sem lesz féltékeny hisztérika ha nincs rá oka. Egy igazi férfi mellett ezzel nem lesz problémád, mert mindent kibeszéltek és megbeszéltek, így titkok nélkül éltek. 

6. Dohányzás: Tegyük csak le azt a mérget. Régebben én is a dohányosok klubját erősítettem, ma már elképzelni sem tudom, miért és hogyan szívtam azt a fránya cigarettát. Nem vonzó, büdös és drága. Kiábrándító és egészségtelen. (Ha szeretnétek bővebben olvasni a témáról, jelezzétek felém.)

7. Ne legyél megkapható: Ne küldj túl intim képeket  senkinek aki nem a pasid vagy a férjed és formázd az értékrended. Legyél nő és ne buta kislány. Az elérhetetlenség szexi. Mell és segg kirakás, proli. Garbó és könyv, annál vonzóbb. 

8. Tartás: Hasonló az előző ponthoz. Amelyik nőnek nincs gerince azzal gerinctelenül is fognak bánni. Ne könyörögj az exednek, hogy fogadjon vissza. Ne nyisd szét az első éjszakán a lábad annak a férfinak akit szeretnél hosszútávon. Ne írogass részegen és ne kerülj kellemetlen helyzetekbe. Mentsd a menthetőt. Minden leányzónak azt tanácsolom, hogy építse a saját karrierjét és a saját életét és így a tartása is erősödni fog. Minél előrébb vagy az életben, annál jobban válogathatsz. Örök érvényű törvény és itt már nem a szép formás feneked, hanem a tudásod és a belső szépséged beszél. Megalázkodni valaki előtt? Esélyed sem lesz.:)

9. Céltalanság: Legyenek céljaid és álmaid. Nincs is szexibb dolog, mint amikor tűz van a szemedben és nem csak a férfi iránt. Lehet ez fotózás,éneklés, rajzolás, vitorlázás, futás, akármi. Mindig legyen egy olyan tevékenység, ami örömet okoz neked. Fejleszd és próbálj meg minél több sikert elérni vele. Hidd el ez mindig jót fog tenni. Céltalanul, tengeni lengeni az életben kiábrándító és nem sok férfi rajong a céltalan és tehetetlen nőért.

10. KNOW YOUR LIMITS: Mindennek van határa és mindig vannak jó és rossz hullámok. Viszont, mint ahogy mindent az életben, ezt is meg kell tanulnunk kezelni. Ezért bármi is van mindig maradj önmagad és soha de soha ne veszítsd el saját magadat más ember kedvéért. Én nagyon nem tartom magam egy könnyű esetnek, sőt tisztába vagyok vele, hogy nagyon sok embernek nem vagyok való. Néha túl önző, szélsőséges néha féltékeny majd hihetetlenül kedves és tovább nem elemzem magam… és mégis valakinek pont ez kell.:) Így ne félj önmagad lenni, de törekedj, hogy a lehető legjobbat hozd ki magadból. 

man

Perepelica Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s