Karácsonyi hangolódás Nostalgia Shoppal

Ha nyomon követitek az oldalaimat, akkor biztosan feltűnt Nektek, hogy a karácsony az egyik kedvenc ünnepem és az előtte való készülődés. Így általában én már november elején karácsonyi zenéket hallgatok és mézeskalácsokat gyártok és ünnepi dekorációba öltöztetem a lakást. Ami a legfontosabb ilyenkor, hogy van időnk egy kicsit megpihenni és jobban odafigyelünk egymásra. Számomra hihetetlen fontosak a barátaim és a családom. Így nekik is szeretek örömet okozni. 

Talán ami a legfontosabb ilyenkor, azaz otthon. Ahol jól érezzük magunkat, pihenünk és jókat nevetünk. Az otthonunkat pedig könnyedén varázslatossá tehetjük néhány egyszerű praktikával. Gyertyák, lámpások minden mennyiségben. 

A gyertyafény már szenteste előtt is meghitté, ünnepivé varázsolhatja otthonunkat. Néhány jól elhelyezett gyertya pedig önmagában, dekorációs elemként is megállja a helyét. A színes gyertyák fénye nem csak otthonunkat színezi át, de hangulatunkra is jótékony hatással van. A hangulatos gyertyafény majd megteszi hatását, elűzve a zord téli hideget és a világ minden gondját-baját.

A gyertyák ünnepeink, mindennapjaink fontos hangulatteremtő és -fokozó eszközei. Így szeretném Nektek ajánlani a Nostalgia Shop termékeit. 

Max City
/1. emelet, 123-as üzlet/
2045 Törökbálint, Tópark u. 1/A. /M1 mellett/

Illetve látogassatok el ezekre az oldalakra is, ha meghozta a kedveteket a dekorálás: 

http://nostalgiashop.hu/

https://www.facebook.com/nostalgiashopmaxcity/

Kellemes Ünnepeket kívánok , 

Perepelica Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s