Van ami nem pótolható

akárki akármit mond van amit esélytelen pótolni és felesleges is próbálkozni. Nagyon nagy mázlisták vagyunk ha ezzel minél korábban tisztában leszünk, hiszen onnantól kezdve sokkal jobban vigyázunk az értékeinkre. Amikor sokáig velünk van valami vagy valaki akkor természetesnek vesszük, hogy mindig nálunk lesz. Ha valakivel mindig megoszthatjuk örömünket és bánatunkat illetve akármi történik számíthatunk rá akkor úgy érezzük ez alanyi jogon jár nekünk. Sok kincs van ezen a Földön, de nem sok ragyog a szívünk legmélyében. Aki azt nyilatkozza, hogy mindent lehet pótolni az nem mond igazat és ezt még ő is érzi. Az érzelmek , az igazi szerelmek és a szoros barátságok nem kötődnek minden sarkon. 

Valóban több milliárdan élünk ezen a Földön , ha kilépünk az utcára és csak a kötelességeinket végezzük el, akkor is rengeteg emberrel találkozunk. Egy kis valószínűségszámítással bármi megtörténhet és ez valóban gyönyörű. Bízhatunk abban , hogy újabb kapcsolatok esetleg barátságok illetve gyönyörű szerelmek fognak még kialakulni. Viszont van úgy, hogy valami pótolhatatlan és hiába keressük nem fogjuk megtalálni. 

Úgy gondolom aki magasra teszi a lécet, legyen az férfi vagy nő , nem fog állatmódon viselkedni. Nem dobálgatja az emberi kapcsolatait és nem hajítja jobbra majd balra a nem valós szeretetét. Aki tud igazán teljes szívvel szeretni az nem fog nőket vagy férfiakat maga mellé sorakoztatni. Annak nincs szüksége visszaigazolásra , képes valakiért élni. Sokan mondják, hogy egyszer élünk és ideje élvezni az életet. A kérdés, hogy ki mit élvez és ki megy a tömeg után illetve ki marad a saját talpán. 

Úgy gondolom lehetőség mindig van, hogy az ösztöneink után menjünk de aki a megérzéseire tud hallgatni az sokkal előrébb jár. Aki mer teljes szívvel szeretni az pedig megfejtette az élet értelmét.  Bár nem verseny az élet, úgy gondolom az első helyen mindig is az igaz szeretet és az igaz szerelem áll és remélem sokáig nem győzi le semmi és senki. Az igazi pedig mindig is pótolhatatlan lesz. 

Erre különböző periódusokban döbben rá az ember, de a végén mindig mindenki rájön. Lehet túl későn , lehet időben és az is megtörténhet hogy ezt soha nem kell megkérdőjelezni. Nem tudom hány sztorit hallottam és hány ember mesélte el nekem a történetét, hogy azt hitte valami jobbat fog találni és közben elvesztette önmagát is a keresésben. Valóban könnyű mindent feladni és a mai világban egyre jobban azt érzem, hogy igazi érzelmeket táplálni kihívás. Sokan nem merünk szeretni, helyette manipulálunk. Inkább félünk, mint merünk. Kihívásnak tekintjük az élet leggyönyörűbb részét, a szerelmet és a kötődést. 

 Nem mindegy, hogy valakinek a szombat estéjét töltötted ki vagy valaki a vasárnapi napot szeretné veled tölteni. A legjobb és legőszintébb érzés amikor valaki veled akar maradni. Nem rohan és nem siet csak élvezi, hogy veled lehet. Jó érzés valaki mellett felkelni akinek a bőre illata megnyugtat és csak ölelni szeretnéd egész nap. Boldog érzés az, amikor kiugrotok az ágyból , hogy egy hatalmasat reggelizzetek együtt és nem egy üveg vizet kell a leányzó vagy srác kezébe nyomnod és egy hosszú kávét, hogy összeszedje magát a másnaposságból és minél hamarabb elhagyja a lakásod terepét.

Tudod van az a Nő , aki lehet többet érdemel de sohasem mondana le rólad. Van az aki úgy érzi, hogy te vagy neki a tökéletes. Lehet nem tudja most megmagyarázni, de ha felteszed neki a kérdést több óráig mesélne neked arról, miért szerelmes beléd. Van az a Nő, aki mindig hazavár és akinek ha rossz napja volt akkor is mosolyogni tud, mert imádja, hogy mellette vagy. Van az a Nő aki sose fog kikezdeni mással,mert neki Te jelented a boldogságot. Érzékeny, szókimondó,szerelmes… Nem lesz más akinek a hangja ennyire megnyugtat és idegesít egyben. Nem lesz olyan aki a bizonytalanságodból felébreszt, mert annyira hisz benned. A melegség és hit amit ettől a Nőtől kapsz az pótolhatatlan. A forró fürdők vagy ahogy rendet tesz a ruháid között. A forró teád lefekvés előtt vagy az éjjeli beszélgetések. A tisztaságmániás, könyvek szerelmese és a romantikus filmek nagy rajongója. 

és tudod van az a Férfi aki más mint a többi és téged szeret.  Az arcvonása és a mosolya, amitől a hideg is kiráz. A kisugárzása, hogy védve vagy. Azt szeretné, hogy mosolyogj és vidám legyél és mindent megtesz ennek érdekében. Te vagy számára az egyetlen Nő akinek megtud nyílni és romantikus lesz. Romantikus zenét tesz be és felkap az ölébe és lágyan megcsókol, te pedig úgy érzed, hogy éppen álmodsz. Kirándulni visz és hoz neked forró csokit. Éjjel betakar és nagyon szorosan magához ölel. Szerető, barát. apa és férfi az egyben. 

Valami pótolhatatlan…christPerepelica Claudia

Advertisement

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s