Mi történik ha nem ő az igazi

( Nagyon sok levelet kapok Tőletek és annyira jól esik, hogy ennyien megosztjátok Velem a történeteiteket és kíváncsian várjátok a véleményemet. A helyzet az, hogy azért, mert írok nagyon messze vagyok a tökéletességtől és sokszor az én magánéletemet se tudom mindig úgy kezelni ahogy a gondolataimban elképzeltem. Viszont itt vagyok Nektek és meghallgatlak Benneteket és amint tudok válaszolok Nektek addig pedig remélem a bejegyzéseim is erőt tudnak adni. )

Tudjátok sok minden történhet egy kapcsolatban . Lehet megcsalt az is lehet, hogy előbb utóbb megteszi. Megtörténhet, hogy te már mindenbe beleélted magad majd meglátod valakivel kézen fogva sétálni és kiderül barátnője esetleg felesége van. Az is megeshet, hogy még nem szakadt el a volt barátnőjétől és még mindig visszatér hozzá egy kis elismerésért vagy pofonért. Lehet más lányokat szédít és az is lehet, hogy még nagyon nem érett egy kapcsolatra. Mégis mi nők, hajlamosak vagyunk mindent elmesélni magunknak úgy ahogy azt szeretnénk , hogy legyen. De a való élet ennél jóval becsapósabb viszont ha tudsz a jelekből olvasni, ha tudsz mosolyogni és nem adod fel soha akkor te soha sem leszel áldozat. Hiába esel bele egy csapdába , gyorsan kitudsz belőle szállni. 

Seggfej, disznó, gyerekes, férfiatlan és még sorolhatnám. Rengeteg csúnya szót tudunk a férfiakra mondani, ha megbántottak. Viszont egy valami dolgot , meg kell értenünk: Egyetlen férfi sem seggfej, csak nem hozzánk való. 

Nem hibáztathatjuk egymást a hibáinkért, nem érdemes számon kérnünk azt amit már megtettek. Nincs értelme bosszút forralni vagy játékokba belemenni. Egy férfi ugyanúgy boldog szeretne lenni, mint mi nők. A férfi vezet , a nő választ.  Véleményem szerint, az a normális kapcsolat ahol a férfi vezet és a nő pedig irányít. Legkönnyebben ezt úgy mondanám, hogy a férfi a fej és a nő pedig a nyak. Fura egy hasonlat, de szerintem így működik egy kapcsolat jól.  

Amikor valaki hibázik, elront valamit a párkapcsolatban mindig van döntésünk. Folytatjuk vagy kiszállunk. Bár sokszor gyengék vagyunk, de pont ettől nagyon szép a dolog. Kiegészíthetjük egymást és egymást erősíthetjük. Viszont mi van akkor amikor külön utakra mentek? Az is egy döntés, amit jó tiszteletben tartani. 

Amit megtanultam és mindenképpen szeretnék Veletek megosztani azaz, hogy soha ne akard a párodat megváltoztatni. Ha folyamatosan sorolod a hibáit, akkor miért vagytok együtt? Ha nagyon sok tulajdonsága idegesít és nem tudod megszeretni akkor menj tovább. Amire pedig rájöttem, hogy a szeretet és a türelem a két legfontosabb dolog az életben. A szeretettel és a türelemmel mindent akaratlanul is megváltoztathatsz. Szeresd a párodat úgy ahogy van. Öleld meg minden egyes hibáit. Mosolyogj amikor ideges, mosogass el ha a párod nem tud mosogatni. Szárítsd meg a haját, ha nem szeretnéd, hogy vizes hajjal menjen az ágyba. Ha minden egyes hibáját elkezded szeretni, akkor a legerősebb és a legjobb énje fog előjönni. Ezekkel az erőkkel óriási lépéseket lehet tenni, a lényeg, hogy megtaláld a számodra a legfontosabbat. 

Ha megtaláltad akinek a bőre illata megnyugtat, a hangja megdobogtatja a szívedet , ha az érintésétől tiszta libabőr leszel és a lelketek egy szinten dobog akkor nagyon szerencsés vagy. De nem kudarc valamit elengedni, nem kudarc egyedül maradni. Nem hiszek a gyenge kapcsolatokban csakis abban ami nagyon erős. A megcsalás egy jel, a többszöri megcsalás egy út. Út, hogy haladj előre. Ahol érzelmek kezdődnek, ahol belép egy harmadik azt kár firtatni. De nincs jó és rossz csak az utad van. Az út, hogy mit választasz. 

Az igazit mindig megérzed és végig akarod vele küzdeni az utat. Az igazit tudod és nem kérdezed. Az igaziért teszel és nem hagyod cserben. Az igazit átöleled a legrosszabb napjain is és nem futamodsz el. Az igazinál nincs jó vagy rossz időzítés. Mindig tökéletes az időzítés. Ha egyik elesik a másik megfogja, ha az egyik szárnyal a másik felhúzza. 

Ha még nem botlottál bele, vagy időközben rájöttél nem ő az igazi akkor is öleld át és köszönd meg neki az eddig megtett utat és leckét. 

southpaw3

Perepelica Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s