Változtass!

014015027031

Most úgy döntöttem a képek mellé egy kis hét indítót is írok Nektek. Mivel ezekben a napokban jöttem rá arra, hogy a változás boldogság. Sokszor bekorlátolom önmagam és azt érzem nem vagyok képes valamit elengedni valami jobbat csinálni és sokszor csak ülök és nem érzem azt a motivációt ami a legtöbbször hajt. Olyankor mindig körbenézek és nem értem mi van. Tudjátok tegnap nagyon sokat olvastam , mert ilyenkor mindig egy kicsit el kell zárkóznom a világtól és bevillant valami. Akkor vagyok boldogtalan és motiválatlan ha nem engedem a változást. 

Úgy gondolom nagyon sok okos és intelligens ember nem tud emiatt boldogulni, hiába van meg mindenük. Mindig keresnek valamit ami a múltban “jobb” volt pedig ez már csak egy fantázia. Légy nyitott a változásra és minden a helyére kerül. Ha erőszakosan kapaszkodsz valamibe vagy próbálod megfojtani azt ami már néhol megfoghatatlan akkor benne maradsz a boldogtalanságodban. Minden változik, egyik nap sem ugyanolyan csak ha mi úgy döntünk. Vicces, hogy éppen én írom ezeket a sorokat de ezekre kellett rájönnöm.

Sokszor úgy érzed nem tudsz elszakadni a mérgező barátoktól vagy  hosszan elhúzod a volt párkapcsolatodat csakhogy ne szabaduljon tőled. Próbálsz mindent megtartani , mikor mindennek szét kell esnie, hogy boldogabb legyél. Ne ragadj be a mentális börtönödben és soha de soha ne kapaszkodj semmibe ami menni akar vagy próbál menni. Legyen az barátság, párkapcsolat, szerető vagy családtag. Engedd a változást és változz , valami megy és valami marad. 


Poló: FASHION DAYS – Levi’s
Kesztyű: FASHION DAYS
Óra: Daniel Wellington
Sapka: CECIL
Csizma: H&M

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s