5 jel, hogy megteremtetted magadnak a boldogságod

1. Nem hibáztatsz másokat a saját dolgaidért és érzéseidért – Talán ez a legfontosabb jel, hogy teljesen helyén kezeled a dolgaid. Nem hibáztatod az exedet, hogy boldogtalan vagy és nem sírsz folyamatosan a barátnőidnek, hogy minden a főnököd a pasid vagy a testvéred miatt van. Tudom a lekönnyebb dolog mindig másokat okolni miközben csak magadat  sajnáltatod és belemész egy ördögi körbe. A harag , düh , irigység esetleg féltékenység is teljesen normális érzés az ember életében viszont muszáj megtanulnunk legyűrni magunkba ezeket az érzéseket. Ha másra átrakjuk és örökösen csak másokat hibáztatunk soha nem fogunk tudni sikereket elérni sem karrier sem magánélet téren. Ha viszont képes vagy szembe nézni a tükörképeddel és megbirkózni azzal, hogy igen valóban bánthatnak az emberek sőt akár még keresztbe is rakhatnak neked te akkor is tovább mész , akkor nincs miért aggódnod. Nem rólad szól, hanem róluk. Te pedig nem fogsz senkit okolni, mert mások idióta dolgai miatt is képes leszel megtalálni a boldogságod. 

2. Nem érdekel mások véleménye – Juss el arra a szintre, hogy teljesen hidegen hagy téged az, hogy ki mit gondol. Értsd meg, hogy soha de soha nem fogsz tudni mindenkinek megfelelni arról nem beszélve, hogy akármennyire vagy jó akkor is lesz olyan aki szerint nem vagy jó. Senki nem jár a te cipődben, senki nem képes megérteni mi van benned és hogyan érzed jól magad a bőrödben. Ha te ki akarsz zárni valakit az életedből, akkor tedd azt. Ha úgy érzed valaki csak idegesít irritál és se jobbra se balra nem haladtok ideje búcsút inteni egymásnak. Ne érdekeljen ki mit mond rólad és ki mit gondol rólad. Ez teljes mértékben róluk szól és egy percre sem rólad.

3. Nem félsz egyedül lenni – Magyarul nem vagy kapcsolat mániás és nem viselkedsz kiéhezettként, hiszen képes vagy tudatosan és nyugodtan gondolkodni. Nincs szükséged férfira vagy nőre csak azért, hogy legyen valakid. Képes vagy egyedül is megteremteni dolgokat és ha kell teljesen egyedül is talpon maradsz. Ha elég bátor vagy magaddal is harmóniába kerülni mindenféle felszínes élvezetek nélkül akkor hidd el a jövendőbelid nagyon hálás lesz. Hiszen egy csapatként vághattok neki mindennek és nem gyenge próbálkozásként. A két dolog között óriási a különbség. Az egyik kósza ötletnek indul a másik pedig egy határozott igennek minden kétely nélkül. 

4. A bulizás és a folyamatos éjszakai élet már kimerít – Lehet 17 vagy 18 évesen nagyon kellemes volt minden hétvégén bulizni, de nem tudom elképzelni, hogy valakit feltud tölteni a folyamatos éjszakázás. Véleményem szerint nem tekinthető minőségi programnak, hogy péntek szombat semmi másról nem szól mint az alkoholról és a segg rázásról. Persze az is meg lehet, hogy kezdek egyre idősebb lenni , de valamiért úgy érzem nagyon nehéz itthon igényesen szórakozni hiszen a primitívség hatalmas méreteket önt.

5. Nem akarsz valahova tartozni, csak mert egyedül lenni nem jó – Magyarul nem állsz be egy olyan csapatba ahol semmi keresnivalód van és érzed, hogy csak lefelé mész. Onnantól kezdve, hogy képes vagy ha kell egyedül állni, nem lesz lehetetlen és boldog leszel. Hiszen érzed az erőd . Minden porcikádban. Nem kell soha sem a tömeg után rohanni és tartozni valahová felszínesen. Vigyázz azokra az emberekre akik teljes szívükből szeretnek és te is vigyázz nagyon azokra az emberekre akik önmagadért szeretnek és képesek a legjobbat kihozni belőled. Figyelj azokra az emberekre akik megmondják a véleményüket, akik képesek veled vitatkozni, mert jót akarnak neked. Vigyázz rájuk, mert nem sok olyan kapcsolat van manapság ami őszinte és a legjobbat akarja belőled kihozni. Jegyezd meg, hogy a legtöbb embernek jó az átlagos vagy az “elmegy” kategória te ne tartozz közéjük. Több van benned. 

miranda

Perepelica Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s