Mit szeretünk egy férfiban?

Kitartó – …és ha kell elfelejti a büszkeségét. Ott ismerszik meg leginkább a szeretet és a szerelem jele , ahol a büszkeség mint fogalom nem létezik. Igen vagyunk még lányok, akik nem éjszaka a szórakozóhelyeken ismerkedünk és ugrunk bele egy éjszakás kalandokba helyette várunk arra aki majd tényleg küzdeni fog értünk. Szeretném saját tapasztalatom alapján alátámasztani, hogy létezik olyan fiú aki mindent félre rakva képes küzdeni azért ami számára a legfontosabb. Ehhez persze alapvetően mi nőknek kell változtatnunk. Nem rögtön ágyba bújni és megadni a tartást önmagunk felé. Ha ez megvan onnantól kezdve a férfi mindenféleképpen értéknek fog kezelni és nem lesz a “könnyen jött könnyen ment” kategória. Harcoljanak csak a férfiak!:)

Nem szeret írogatni helyette felhív – Ez egy elég kényes téma tud lenni, hiszen manapság a kommunikáció néhány fajtája kezd nagyon elavult lenni. Az emberek lustulnak és nehéz felemelni a telefont. Mi a barátaimmal már direkt figyelünk, hogy mindig hívjuk egymást és ha lehet minél többet találkozzunk. De egy óra telefonbeszélgetés a legjobb barátnőddel is képes feldobni a napod. Számomra a verbális kommunikáció sokkal fontosabb, így a barátomtól/férfitól is elvárom. Szerencsére ezzel eddig nem sok problémám volt, mert aki megállás nélkül csak írogatott azt gyorsan elengedtem. Szóval drága férfiak/ úriemberek ha tényleg kell nektek a nő, akkor ne messengeren menjen a “szia, mizu?” helyette fogjátok meg a telefont és hívjátok fel és a mizu helyett mehet egy olyan is , hogy: “hogy telt a napod, mesélj:)”.  

Minőségi programok – Sokszor találkozom olyan kapcsolatokkal, ahol a bulizás és az ivás a kapcsolat főhajtó ereje. Persze nem szeretnék ítélkezni, ha valaki ebben érzi jól magát akkor csinálja de véleményem szerint a minőségi program tud építeni a kapcsolaton. Nem kell nagy dolgokra gondolni. Egy romantikus hajózás a Dunán, egy szuper nap az állatkertben vagy egy hatalmas séta a Budai Várban is minőségi programnak számít. Ahol sokat beszélgettek és nevettek. Aztán otthon be a finom puha ágyba egy jó film összebújva meg hát amit szeretnétek… Személy szerint nem rajongok az éjszakázásért és az ivásért. Persze egy hangulatos borozásban, mi nők mindig benne vagyunk.

Biztonság – Bármi van nem félünk és nem ijedünk meg tőle. Nincs olyan, hogy elengedjük egymás kezét és játszunk a másikkal. Rá nézel és érzed, hogy bármi történik vagy bármerre mentek mellette a helyed, mert ő az aki meg tud nyugtatni ha félsz illetve segíteni tud ha bajban vagy és vigyáz rád ha minden ellened fordul is. Sugározza a biztonságot és az erőt és a karjában egy törékeny nő lehetsz, mert gyengéd maradhatsz mellette. 

Motivál – …és ösztönöz arra, hogy jobb és jobb legyél. Támogat és melletted áll és mellette a legjobb énedben vagy. Elmegy veled a fotózára vagy beiratkozik veled egy főzőtanfolyamra, mert megszeretnél tanulni főzni és ő ebben is partnerként kezel. Együtt sportoltok amikor csak tehetitek együtt próbáljátok felépíteni egymást és önmagatokat. A legjobb érzés, ha feltudsz nézni a férfira, mint életben társ és mint szerető. 

Hűség – Alapjáraton sokszor halljuk azt, hogy a férfiak képtelenek hűségesek maradni, hiszen alapvetően nem így vannak “beprogramozva”. Tény és való, hogy a többség nem is képes hűséges maradni. Különböző problémák miatt: komlexusok, kisebb rendűség, ellaposodott kapcsolat, új varázsa . Viszont léteznek hűséges igazi férfiak, akik tiszta szívből szeretnek. Jobb ha a belsődbe szeret bele, mert akkor akár örökre is ott tarthatod. Őszinte tekinteteddel varázsold el és ne a kirakott dekoltázsoddal. Mosolyogj tiszta lélekből és engedd, hogy beléd szeressen. Innentől kezdve ha magadat mutatod és magadat adod, akkor jó mélyen ott leszel benne. Ismerni fog téged és tudni fogja, hogy egy hatalmas érték vagy amivel nem érdemes szórakozni. A hűség döntés kérdése. 

Ne félj egyedül lenni – A felsorolt tulajdonságokat a nők többsége szeretné megtalálni a partnerében, de ehhez mi nőknek is tudnunk kell választanunk illetve nőknek maradnunk. Ne várd a herceged aki a tenyerén fog hordozni, ha nem viselkedsz úgy, hogy ezt meg is érdemeld. Ha teheted akkor próbálj szingliként is talpon maradni és tudni mit szeretnél az élettől akár karrier , párkapcsolat téren. Nincs olyan, hogy tökéletes kapcsolat de olyan van, hogy mindketten mindent beleraktok. De alapjáraton nem baj, ha kicsivel magasabbra rakod a mércét és nem azért vagy valakivel , mert most nincs jobb. Fejleszd magad, mosolyogj sokat és légy bátor az élethez. Legyél egyedül és találd meg magad és hidd el a megfelelő ember ott fog állni az ajtód előtt akit nagyon szívesen fogsz beengedni, mert tudod “ez értékes”. 

13282101_1101342153221865_1721809687_n

Perepelica Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s