8 jel, hogy nem vagytok szerelmesek

1. “Kincsem nem érek rá” – Heti egy találkozó, mert most nagyon nem ér rá. Három hétig ki sem mozdul , mert tanul vagy muszáj edzenie menni és közben pedig teljesen fáradt és sajnos ma se tudtok találkozni. Ébresztő!!! Mindenki teremt időt arra, amire szeretne. Kifogások nélkül. Ha 5 percre ha egy napra, de akik valóban imádják egymást azok szeretnek minél többet együtt lenni.Gondolom ezzel nem mondok újdonságot. Egyébként pedig minek olyan kapcsolatban  benne lenni, ahol a párunkat örülünk ha heti egyszer látjuk és ez nem azért történik , mert mondjuk a világ másik felében lakik?!

2. “Tudod, hogy megtenném érted, de…” – Nincs de! Lehet túl nyers vagyok, de beszélni mindenki tud. Rosszul vagyok attól amikor valakinek nagyon jó beszélőkéje van de nem képes cselekedni és tenni a dolgokért. Bele se kezdj ha “de” szóval fog folytatódni a mondanivalód. Nem érdekelnek a “ha” és a “mi lett volna” koncepciók se. Ha olyan emberrel vagy együtt aki mindig csak álmodozik vagy panaszkodik és nem képes semmit sem tenni a változásért vagy Te nem vagy neki elég motiváció és csoda akkor inkább lépj ki minél hamarabb…már ha boldog szeretnél lenni az elkövetkező években. 

3. Tipikus rossz fiú aki a “jó fiú imázst “rángatja magára – A legveszélyesebbek! Tudom maradi vagyok , de nekem valahogy soha nem voltak a gyengéim a rossz fiúk. Nem akartam őket se megszelídíteni se foglalkozni velük. Viszont van egy harmadik típus, aki minél jobban elhiszi, hogy mekkora lovag.” Lovag” , mert csúnyán beszél a barátnőjével, indulatos és bár lehet nem csalja meg a barátnőjét de hatalmas játékos. Sok lány barátnője van és szereti mutogatni magát. Na ez pedig itt órák és percek kérdése és fájni fog. Sokkal jobban értékelem azt amikor valaki őszintén felvállalja milyen ha rossz ha jó. Vállalja fel, hogy szereti a nőket szeret velük szórakozni de tiszta és egyenes. A legfontosabb dolog, hogy hiába a rózsaszín köd előbb vagy utóbb beleunsz abba ha valaki játékos és folyamatosan takargatja a telefonját, mert ő egy igazi “jó fiú”. 

4. Nem tudtok csapatként működni – Otthon édes kettesben minden tökéletes, de amint társaságba kell menni elhidegültök egymástól?! Nem most nem arról beszélek, hogy smár és nyál leckéket kellene adni a többieknek. Helyette arra , hogy kiálltok egymásért tisztelitek a másikat és egyetlen egy percre sem alázzátok meg egymást. A szemeteken keresztül kommunikáltok és nincs kellemetlen szituáció vagy sértődés. Együtt vagytok és együtt maradtok, mert igazi kis csapat vagytok. Ha pedig úgy érzed, hogy nem tudtok egy társaságban meglenni vagy kellemetlen helyzetekbe kerülsz miatta esetleg még próbál téged megalázni, akkor egy szó: MENEKÜLJ. 

5. Ha nem vagy csoda a számára akkor… – gondold át. Mit szeretnél az élettől és miben érzed jól magad. Én személy szerint igénylem azt, hogy érezzem a mindenét jelentem másképp bele se megyek semmibe vagy hamar kiábrándulok. Félreértés ne legyen nem egy pincsi kutyus effektusról beszélek, hanem igazi férfiról aki képes a nőért tenni és odafigyel minden egyes szavára és a szemén is látszik, hogy csodálja. Bármennyire próbálja eltakarni süt a tekintetéről, hogy imádja. Ez pedig akkor tökéletes , ha oda-vissza működik. Abban a pillanatban, hogy úgy érzed nem vagy elég jó számára vagy nem érzed magad gyönyörűnek és csodálatosnak mellette: SÉTÁLJ EL! Magam sem hittem volna, de mindig jobb és jobb helyre fogsz kerülni ha a legjobbat kívánod magadnak. Arról nem beszélve, hogy a másiknak is jót teszel vele, hátha ő is talál egy olyan nőt akiért rajongani tud. 

6. Nem bízik benned – A bizalom mindenek előtt. Egyes kapcsolatokban ez nem is kérdés máshol pedig mindennap megkérdőjelezhető. Célszerű befejezni, mert nagyon nagy sebeket tud okozni a bizalom hiánya. Főleg ha nincs kommunikáció. Viszont most én egy másik fajta bizalomról beszélek. Arról a bizalomról, ahol egy egész életet lehet felépíteni együtt. Az a fajta bizalom amit a sikeres pároknál lehet látni. “Bízom abban, hogy képes rá és megtudja csinálni.” “Mindenben támogatom ami előrébb viszi az életben.” “Bízom abban, hogy egeket tud rángatni és hegyeket mozdítani.” Még ha nem is sikerül vagy nem reális akkor is egy hatalmas csoda a párod és ő mindenre képes. Mi mindenre képesek vagyunk. Na itt kezdődik az óriási életre szóló szerelem. Ha pedig olyan dolgoknál vagytok leragadva, hogy megcsal vagy nem és játszmázik mint egy ovis akkor kérlek tedd a dolgod… 

7. Nem vigyáz rád és egyszer is elengedte a kezed – Aki egyszer elengedte az másodszorra is elfogja. Ha rám hallgatsz ne fogadd vissza , de ha úgy érzed próbálgasd még egy párszor hátha előbb vagy utóbb rájössz. Egy férfi aki azt érzi megfogta az isten lábát az nem engedi, hogy úgy feküdj le aludni, hogy megbántott. Nem fogja engedni, hogy jelentéktelennek érezd magad mellette és egyetlen egyszer sem fogja azt a lehetőséget megadni, hogy másé legyél. Úgy fog rád vigyázni és szeretni, hogy egy pillanatra se szeretnél mástól melegséget kapni. 

8. Nem tudtok beszélgetni – Annyit lehet nem is kellene amennyit én tudok beszélni, de muszáj kibeszélni és átbeszélni a problémákat vagy a terveket. Mindenkinek másra van szüksége, nekem például rettentő fontos, hogy a barátommal tudjak hajnali háromig beszélgetni a csillagokról vagy a pizzáról ha éppen arról szeretnék. Minden ami én vagyok, ami mi vagyunk. Sokszor megfigyelem, hogy több hónap együtt járás után, sok pár elfelejt megbeszélni dolgokat és nem is kommunikálnak egymással az alapokon túl… és egyszer csak az lesz a vége, hogy észrevétlenül annyi változásokon mentek át külön-külön, hogy nem fogják érteni egymást így a vége szó fog elhangzani. Beszélgessetek és kommunikáljatok amennyit csak tudtok, mert ahol nincs kommunikáció ott szerelem sincs. 

lovv

Perepelica Claudia

 

2 Comments

  1. czako says:

    azert mert teged igy atbasztak nem mindenkit fognak 😀 de tok jo hogy ilyenekre van idod…te pancser

    1. fshioncapital says:

      Hát igazából ez a kommented nem túl logikus , mert nem tudom hol érzékeled az életemet annyira, hogy “átbasztak” de végül is ez is egy következtetés/ vélemény. Ez a munkám szívem szóval erre mindig lesz időm.:) Remélem továbbra is kommenteled a munkám és minden rosszindulat nélkül remélem gyönyörű napod lesz és neked nem lesz arra időd , hogy negatív mondatokat gyártsd! Sok puszi:)

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s