A karma nem viccel

Ha remeg a lábad és ha a kezedet nem tudod hova is nyújtsd, ha erősen lüktet a szíved akkor is tudd, hogy helyesen döntöttél. Ebben a pár hónapban rengeteg minden dolog változott körülöttem. A legjobb és a rosszabb dolgokon is szépen lassan átrágtam magam és még mindig hatalmas út áll előttem, hogy azzá váljak aki lenni szeretnék. Türelem, higgadtság és hatalmas bátorság. Sok döntésen mentem keresztül és ha néha megremeg a hangom akkor is teljes szívből csinálom amit csinálok. 

Nem mennék bele jelenleg a részletekbe, de idővel elfogom mesélni mindazt mi jelenleg bennem van. Viszont szeretném Veletek megosztani, hogy a döntés mindig a mi kezünkben van. Sokszor megijedhetünk, megfutamodhatunk, nekimehetünk vagy elszökhetünk a dolgok és történések elől…de mindig visszajön. Visszajön az amivel még nem számoltál el vagy amit nem engedtél el és az is amit még mindig a markodban tartasz görcsösen. Olyan mint egy rossz film, ahol megállás nélkül kapod a pofonokat és neked nincs más dolgod, mint dönteni: elesel vagy megfogod azt a kezet és elszámolsz vele. 

Meg kell szabadulni attól, ami a válladat nyomja. Ki kell mondanod azt ami a szívedet nyomja, különben örökre benned fog élni és nem fogod tudni a helyére rakni. Egy szó: karma. Talán nagyon elcsépelt, talán túlságosan is mainstream de én mindennél jobban hiszek benne. Körbenézek a környezetemben és látom, hogy előbb vagy utóbb mindenki azt kapja amit érdemel. A gonoszságot, a hazugságot amit okoztál előbb vagy utóbb visszaüt. Lehet nem attól az embertől akit bántottál, de akkor mástól. Visszakapod. Visszajön minden kedves szavad, minden befektetett energiád és minden egyes ölelésed. 

Semmi nem fog kárba veszni és semmi sem tűnik el nyomtalanul. Akármerre lépsz, te taposod ki az utad magadnak. Te döntesz magadról és a környezetedről. Bocsáss meg, hogy megbocsássanak neked. Légy türelmes, hogy más is türelemmel kezeljen. Mosolyogj, hogy vissza mosolyogjanak rád. Légy nagylelkű, hogy olyan embereket vonz be magad köré akik szintén hatalmas szívvel rendelkeznek. Légy őszinte, hogy elmeneküljenek tőled a hazug emberek.

Hiszen ez fordítva is működik. Hiszen az őszinte emberek, gyorsan átlátnak a képmutatáson és előbb vagy utóbb robbanni fog. Nem fog tudni megférni egymás mellett. Az a nő aki képes a legnagyobb hűséggel és szeretettel tekinteni a társára, olyan férfifal fog tudni boldog lenni akinek hasonló az értékrendje. Oda-vissza történik. Nem kell megváltoznod, ha csalódás ér. Nem kell visszaadnod és fájdalmat okoznod annak az embernek aki téged bántott. Hiszen bízz abban, hogy Te megtalálod a boldogságod, mert önzetlen és hű vagy. Mással nem kell foglalkoznod. Az élet nem szórakozik és te se szórakozz vele. 

Vállalj felelősséget a döntéseidért, légy nagyon nyitott és ne félj, hogy valaki a hátad mögött mit csinál. Valaki mindent lát… és az a valaki tud hatalmasat ütni és ölelni is. 

pp

Perepelica Claudia

2 Comments

  1. Harsányi Eszter says:

    Egyszerűen imádom olvasni ezeket! 😊☺

    1. fshioncapital says:

      Ennek nagyon örülök ❤️❤️

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s