See you in Paris

P1330628(1)P1330640P1330654P1330674(1)P1330684(1)P1330734(1)P1330736(1)P1330806P1330824(1)

Exfoliate, Use Coconut Oil, Drink Rosé, Read Anthologies, Learn French, Try new recipes!

To be honest I’ve never been in Paris, but I promised myself I will be there when I will fall in love again…or for a fashion week. Or maybe I should find my love in Paris. Who knows, but I am in love with parisian women. They always look so effortless and fuckable. Even if they are standing in a line on sunday morning at the bakery or if they want to stay in the bed all day. That’s why I chosed this beautiful french place for a shooting. I really enjoyed everything. White roses, cappuccino with fresh cream, croissant and of course the most important thing the french Vogue.

I used my favorite nude lipstick and this beautiful dress. Finally I feel summer in my heart and I hope you will like these pictures. Because this was one of my favorite shooting.


Őszintén szólva még soha nem jártam Párizsban, de megfogadtam ha egyszer eljutok oda akkor mindenképpen szerelmesen teszem…kivéve ha meghívást kapok a Fashion Weekre. Akkor lehetek akármennyire szerelmes vagy nem, akkor is mennem kell, hisz a másik felem hív oda. Kis korom óta rajongok a francia nők stílusáért és hiszem, hogy bárki elsajátíthatja ezt a stílust. Mindig stílusosan néznek ki és könnyedén. Minden giccs nélkül, leegyszerűsítve és az egyszerű vonalvezetés a gyengéjük. Ha reggel a pékségbe állnak sorba vagy egész nap az ágyban fekszenek akkor is gyönyörűek és csak úgy sugározzák magukból az erőt. Egyszerűen imádom.

Egyik kedvenc fotó sorozatom lett, mivel ezzel hihetetlen mértékben tudtam azonosulni. Egy nude rúzs , egy csodaszép pasztell ruha az Émé tervezőitől és a kalap ami minden lookot határozottan feldob. Remélem Nektek is elnyerte a tetszéseteket ezek a fotók.


Ruha/Dress: Émé
Szandál/Sandals: Forever 21
Nude rúzs/Nude lipstick: Lukéj Gabi make up
Rózsák/ Roses: ROSE IN THE BOX HUNGARY

Fotó/Photo: Kerekes Zsombor

Love, C

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s