Légy az a nő…

Légy az a nő, akit nem vesznek rögtön észre de mindig emlékezni fognak rá. Az a típusú nő akit egy élet is kevés lenne elfelejteni. Légy az a nő, aki folyamatosan fejleszti magát. Rengeteget olvas, múzeumokba jár és nyitott a világra a saját kis barlangjában. Légy az a nő, akit smink nélkül és kócos hajjal lehet a legjobban szeretni. A szavaid helyett a tekintetedben legyen benne minden mondanivalód. Legyen benned a tűz és a forró vér az élet illata.

Felejts el drámázni. Felejtsd el azt, hogy valaha is irányítanod kell egy férfit. Légy az a nő, akit szeretnek a férfiak. Akiért rajonganak. Légy az a nő akiért szó szerint megbolondulnak. Mosolyodban minden huncutság, szemedben minden őszinteség, testedben minden élet. Légy az a nő, akinek minden egyes halk szavát meghallják a férfiak. Nem kell hangosan beszélned vagy felhívnod magadra a figyelmed. Csendben de akár némán is rád fognak figyelni. Légy az a nő, aki kinőtte, hogy féltékeny legyen. Az a típusú nő legyél, akinek nincs szüksége férfira de a férfiaknak pedig szüksége van rád.

Légy az a nő, aki a múltját letudja zárni, hogy egy izgalmas és gyönyörű jövőben legyen része. Légy az a nő, aki órákat szeret a konyhában eltölteni, hogy isteni legyen a vacsora. Légy az a nő, aki szombatonként felveszi a vörös csipke ruháját, amiből csak úgy sugárzik a szenvedély. Az ellenállhatatlanság. Az a nő, aki nem lehet mindenkié. Akit lehet egy pillanat erejéig megkaphatsz, de nem örökre. Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan megy is. Nem marad, de mindig visszatér. Lágy mosolya emlékeztetni fog arra, hogy mennyire szerelmes voltál. Szerelmes vagy.

Légy az a nő, akiért óceánokat úsznának át és hegyeket, sziklákat másznának meg a férfiak. Légy az a nő, akit lehet szeretni. Minden odaadással és romantikával. Légy az a nő, aki tud választani. Jól tud választani. Legyen szó a gyümölcsökről vagy a férfiakról. Tudd melyik az édes és melyik a savanyú. Légy az a nő, akit össze lehet törni, de ugyanaz az ember összerakni már nem tudja. Légy az a nő, aki mindent egyszer mond ki a száján és azt úgy is érti. Ne legyél az a nő, aki mindig mindent ismételget és elvár.

Légy az a nő, aki otthont teremt magának és a szeretteinek is egyaránt. Légy az a nő, akit órákig akarnak csókolni és még az sem lesz elég. Légy az a nő, akinek szavai halkak, de a tettei beszélnek. Az a nő, aki nem fog küzdeni soha egy férfiért sem. Légy az a nő aki az álmaiért küzd és hiába törik össze a szívét, akkor is beül ma a kedvenc kávézójába és megissza a lattéját mosolyogva és szerelmesen. Légy az a nő aki mindig szerelmes, az életébe.

vikk

Perepelica Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s