10 Tipp a boldogabb/jobb élet felé

1. Építkezz abból amid van Nézz körül az életedben és a lelkedben. Adj hálát annak, hogy van egy tünemény anyukád aki szeret vagy egy apukád aki a támaszod. Mondj egy nagy köszönöm-öt a legjobb barátnődnek, aki mindig melletted van és minden hátsó szándék nélkül húzzátok egymást felfelé. Örülj annak, hogy van mit enned és van egy kényelmes ágyad ahol megpihenhetsz. Ezek nagyon apró dolgoknak tűnnek és sokszor természetesnek vesszük, közben pedig egyáltalán nem az. Sok ember ezért mindent megadna. Szóval ne abba tegyél energiát, hogy mid nincs hanem abba, hogy mid van. Nincs pasid?! Tényleg ezen siránkozol? Gondolj bele, valakinek pedig anyukája nincs. Ne legyél telhetetlen és mindig adj hálát annak, ami körülvesz téged. Figyelj az apró részletekre, mert ez elengedhetetlen a boldogságodhoz és az álmaid eléréséhez.

2. Szeretet mindenhez elég Sok ember gondolja azt, hogy az álmai és céljai eléréséhez hatalmas erő kell és át kell taposni a másikon vagy különben ők fognak áttaposni rajtad. Véleményem szerint ez nem így van. Mindenhez elég a hatalmas szív és a szeretet. Ha így állsz az élethez, akkor csupa segítséget fogsz kapni és csupa jót. Nekem ez eddig mindig bevált. Nekem nincsenek ellenségeim és egy olyan embert nem tudok mondani akit utálok. Pedig bántottak már meg és éreztem dühöt is de ezt mindig tudatosan átalakítottam magamban. Arra az emberre aki engem megbántott ma is úgy nézek, hogy a legjobbat kívánom neki. Nem szeretnék senkinek rosszat. Saját magával harcol az az ember aki másokat bánt meg. Épp elég szenvedés magát elviselni, így én inkább csupa jót kívánok és boldogságot amit előbb vagy utóbb remélem megtalál. Hidd el hatalmas előre lépés lesz az életedben, ha megtanulod, hogy minden jónak a fő hajtóereje a nagylelkűség és a szeretet. Ne utálj senkit és ne akarj senkinek se keresztbe tenni.

3. Emelkedj felül.A következő lépés az, hogy próbáld meg elengedi a negatív dolgokat. Engedj el minden olyan tényezőt és embert az életedből, akik lefelé húznak. Szelektálj. Lehet, hogy egyre kevesebb ember lesz körülötted, de te egyre boldogabb leszel és egyre jobb. A volt barátod összejött egy olyan lánnyal, hogy már cikinek tartod, hogy közöd volt hozzá?! Vagy olyanokat beszél rólad, aminek a fele sem igaz?! ENGEDD EL. Sétálj fel a létra legtetejére és örülj, hogy már nem vagy ott. Ne menj bele játszmákba és ne is tegyél ebbe az egészbe energiát. Jobb minél hamarabb túllendülni olyan embereken, aki nem őszinték vagy aki keresztbe szeretnének tenni neked. Sétálj el, repülj el, de felejtsd el.

4. Légy nyitott az újra és az újdonságokraHa elindulsz ezeken a folyamatokon, meglátod egyre több ajtó nyílik meg előtted. Nem lesz benned semmilyen harag vagy méreg. Kiszívtad magadból és eldobtad magadtól akik a méreghez adtak energiát. Ilyenkor érezni fogod magadon a tisztaságot. Érezni fogod azt, hogy már nem húz le téged semmi. Ilyenkor pedig megnyílsz. Ajtók helyett már kapukat fogsz kinyitni és csak úgy jönni fog minden jó. Megismersz rengeteg embert akik inspirálni és ösztönözni fognak. Új élményekkel leszel tele és azt fogod érezni, hogy napról napra boldogabb vagy. Hirtelen mindenben megtalálod a szépet és ez semmi másról nem szól csak arról, hogy a hamisat rögtön felismered és elküldöd. A jót és az igazat pedig csak kérni fogod és meg is kapod. Ez nem taktika vagy varázslat ez a gondolat és a vonzás törvénye. Ami nálam eddig mindig működött.

5. Ne a célodra koncentrálj folyamatosan, mert akkor elfelejted megélni a legfontosabbat : az utatSok embert nem tudok megérteni amikor szenved és csak nyávog, de benne marad, mert az a célja tegyük fel, hogy ő márpedig milliomos lesz. Mindent elfelejt maga körül és csak arra az egy dologra koncentrál, ilyen esetben a pénzre. Az álmok és a célok nagyon fontosak és hatalmas erejük is van és igenis mindennap tenni kell azért, hogy ezeket elérjük. Viszont ha csak a célra koncentrálunk akkor sajnos nem leszünk boldogok. Az egész életünk egy nagy utazás egy kaland és egy út. Egy olyan út, amit jogunk van élvezni máskülönben nem éltünk.

6. Ha valamit csak a pénzért csinálsz, sose leszel boldog …és talán sose fogsz annyi pénzt keresni. Ha nem a hivatásod és a szenvedélyed amit csinálsz, akkor nem biztos, hogy jó úton vagy. Mindig azt mondom, hogy nem kell sok mindenhez értened és még azt is mondom, hogy nem minden esetben kell a B terv. Hiszen ha elég kitartó vagy és ég a tűz a szemedben, hogy azzal foglalkozz amit szeretsz akkor ott biztos siker vár rád. Egy dolog köré építs. Találd ki, hogy mi az amit pénz nélkül is nagyon szívesen csinálnál. Festeni esetleg blogot vezetni?! Kocsit szerelni vagy a sport szenvedélyének szeretnél élni?! Akkor hajrá, teremtsd meg az utakat magadnak és hidd el a pénz jönni fog magától. Ha pedig valamit csak azért csinálsz, mert a pénz hajt, ott nem fogod megérezni a boldogság és a szenvedély ízét.

7. Kerüld azokat az embereket, akik nem korrektek Minden olyan embert aki nem korrekt, nagy ívben kerüld el. A sunnyogós, taktikázós, játszmás férfiakat és nőket is küld el magadtól, mert sok bajod lesz velük. A korrektség egy alapvető tulajdonság az intelligens embereknél. Ők nem csacsognak, nem szórakoznak és nem játszanak más érzéseivel tudásával vagy pénzével. Tiszta lapokkal játszanak, legyen szó szerelemről vagy barátságról esetleg munkáról.

8. Tartsd közel a pozitív embereketAnnyi, de annyi pozitív és fantasztikus ember van. Akikkel egyszerűen feltöltődés együtt lenni. Észre sem veszed az időt, hirtelen minden megáll és csak jól érzed magad. Minden sikeres és pozitív embert egymást felfelé húzza és nem pedig fordítva. Ezt jó ha észben tartjuk. Együtt pedig sokkal erősebbek vagyunk, ha odatesszük magunkat. Nyisd ki a lelked a jóra és a boldogságra. Így pedig hatalmas és nagyon jó dolgok fognak veled történni, csak merj boldog lenni.

9. Adj erőt a jelenednek – … és ne engedd, hogy a múltad közbeszóljon. Ne foglalkozz azzal, hogy mi volt csakis azzal, hogy mi van. Ne etesd magad hülyeségekkel. Tekints a múltadra úgy, hogy egy fejezet ami lezárult. Azok az emberek akik a múltadban élnek azok most is ott élnek. De nem a jelenedben. A jelennél pedig ebben a pillanatban sincs fontosabb dolog. Csinálj új dolgokat, próbáld ki a szörfözést, randizz egy vadidegennel. Bármi. A boldogsághoz meg kell tenned lépéseket és megkell tanulnod felejteni.

10. Merj nagyon nagyon boldog lenni – … és mindig azután menni amit belül helyesnek érzel. Magyarul kezd az ebéded egy hatalmas csokitortával vagy sétálj egy kihalt úton az úttesten hiába van járda. Menj el sütögetni a barátaiddal aztán csináljatok minden őrültséget. Ugrálj, nevess és élj. Elő azokat a hatalmas mosolyokat. Itt a tavasz! ❤

happ

Perepelica Claudia

1 Comment

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s