5 dolog amit a sikeres nőkről érdemes tudni

1. Nem utálkozik : Nincs ideje se energiája a másikkal foglalkozni és utálkozni. Nem fog csacsogni és teljesen hidegen hagyja őt, hogy az ex barátja milyen nőkkel mutatkozik. Nem fog gonosz szemmel nézni vagy beletaposni a lelkébe. Sok nő ilyenkor furcsa szemmel néz és akár a barátnői is ámulva figyelik ezt az eleganciát és magabiztosságot amit magából áraszt. Mégis hogy csinálja? Úgy, hogy rendben van magával és tudja az útját előre és nem hátra. Tisztában van az értékeivel és teljesen mindegy neki, hogy a múltja x-ként vagy y-ként állítja be, ő akkor is ugyanolyan energiával halad előre.

2. A múltját elrakta a jövőjét pedig jelenleg írja – Nem néz hátra haragos szemmel és nem is keresi az okokat, miért így vagy miért úgy. Hálás a múltjának és nagyon köszöni neki a közös utat, de nem él benne. Olyan emberekkel veszi körbe magát akikkel együtt alkothat egy szebb jövőt. Szereti megcélozni a magasabb lécet és tudja bármi jön, lesz energiája folytatni. Tisztában van vele, hogy csak jobb és jobb lehet. Hiszen minden egyes napját jobbá varázsolja.

3. A szerelem és a pite – A szerelemről is gyönyörű gondolatai vannak. A sikeres nő tisztában van vele, hogy az ő pitéje nagyon jó és nagyon finom. Sőt magasan az egyik legfinomabb. De ha valaki egy szeletet kér, akkor nem ad belőle. Azt az egy szeletet megtartja magának és vár addig amíg nem jön egy olyan aki felturbózza vanília fagyival és eperrel. Az a pite viszont már ellenállhatatlan lesz.

4. Az emberek véleménye- Mindenkinek megvan a joga, hogy gondolkodjon beszéljen és legyen saját véleménye. Vannak emberek akik átvágták, akikben megtört a bizalma de őket megtanulta távol tartani magától. Nem hordja el őket és nem kezd el hangosan röhögni és közönségesen viselkedni hisz ez egyet jelent a gyengeséggel és a feltűnési vággyal. Helyette csendben elrendezte magában és tartja a távolságot akiktől kell és ezeknek az embereknek a véleménye nem érdekli. Bízik a családjában, a legjobb barátnőjében, a társában és a szerelmében. Több nem kell.

5. Nem akar feltűnni a mellével és a fenekével – Helyette a munkájával, a lágy de erős szavával kapja meg a figyelmet. A kedvességével és az eleganciájával. Nem fogsz találkozni fenék kirakós képekkel vagy “hatszor megmutatom de jó mellem van és sminkfelszerelésem”. Kedvessége ijesztő és jó lelke minden nap bearanyozza valakinek a napját. Alkotni fog és teremteni, de nem rakja ki azt amit a hálóban valaki imádni fog. Ízlésesen árasztja magából a vonzalmat és a szexiséget, a közönséges felfogástól pedig olyan messze rohan, hogy látni se fogod. Különbséget tesz a fiú és férfi között és a jó és a legjobb között.

assd

 

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s