STREETAHOLIC

adsaasdaaasdashikhnkíyklpo

Valamelyik nap a buszon ülve hallgattam egy beszélgetést, ahol az öltözködésről úgy nyilatkozott egy leányzó: “Minek öltözködjek stílusosan?! Az emberek ne ez alapján ítéljenek meg, a férfiak ne az öltözködésembe szeressenek bele. Nem bírom ezeket az üres fejű babákat, akik rohannak a divat után. A ruha elvégre azért van, hogy legyen mit viselnünk ha fázunk.”

Ezek a mondatok elindítottak bennem egy gondolatmenetet és bátran állítva nem értek egyet. Ha így gondolkodunk akkor : az otthonunk azért van, hogy legyen hol aludnunk. Az étel között nincs különbség csak azért eszem, hogy ne haljak éhen. Virágot minek kapok amikor úgy is elhervad. Természetesen most elmentem a végletekig, de gondoljunk csak bele.

Az élet attól gyönyörű, hogy alakíthatunk. Csinosíthatjuk az otthonunkat, vehetünk hetente friss virágot az asztalunkra, hogy könnyebb legyen a munka. Különböző ételeket kóstolhatunk meg, ami hatalmas gasztronómiai élményeket nyújt és olyan darabokba bújhatunk bele amibe még erősebb lesz az önbizalmunk. Persze mindenkinek ott a választás a kezében, hogy mit tart lényegesnek és mit nem, de ha engem kérdeztek az öltözködés egy gyönyörű és inspiráló elfoglaltság az életben. Legyen szó egy farmer nadrágról vagy egy tűsarokról. 

Overál: Bridget & Olivia
Clutch: Marie Anne Design
Szőrme: H&M
Óra: Mockberg
Gyűrűk: Avocada Hungary

Fotó: Idris Rahmani

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s