10 dolog, amit tudnod kell rólam, ha velem jársz…

…egy kis öniróniával megfűszerezve

1. Készülj fel, hogy nagyon sokat beszélek – Nagyon szeretek beszélni, mesélni, hülyéskedni és megint beszélni. Lehet már néha nagyon idegesítelek, de akkor csak mondj annyit, hogy kicsit halkabban és már csöndben is leszek. Egyébként pedig jobb ha tudod, hogy imádom ha hallgatnak és ha látom, hogy érdekel a mondanivalóm. Nem szeretek egyszerű dolgokról vagy felszínes kapcsolatokról elmélkedni, helyette beszélgessünk az univerzumról vagy vesézzük ki annak a filmnek az összes mondanivalóját vagy ötleteljünk arról, hogyan készítsem el a legfinomabb reggelit a világon. Beszélhetünk Karl Max filozófiai tevékenységéről vagy Audrey Hepburn eleganciájáról, de a “minden rendben, mizu” nálam kiesik.

2. Van hisztis oldalam, ne ijedj meg ha 5 éves kislányra változom– Akármennyire vagyok a legcsodálatosabb nő a szemedben, sajnos vagy nem sajnos tudok kislány is lenni. Igen gondolhatsz most arra is, hogy imádom a meséket és képes vagyok három mesét is megnézni egymás után vagy lehet még fogócskázni is imádok a kistestvéreiddel. Viszont van az amikor bedurcizom és elviselhetetlen leszek… de ne aggódj maximum egy óra is elmúlik csak legyél velem türelmes!

3. Akaratos vagyok és néha önző is – …főleg ha éppen a kedvenc csokimat szeretnéd megenni. Már fejlődöm egyébként és dolgozom azon, hogy ne legyek egy kis diktátor, de ne haragudj ha nem adok a pizzámból.

4. Sokat fogunk fotózni – Khm…igen sajnos te is! Mindenhol megtalálom azt ahol tudunk egy képet lőni. Arról nem beszélve ha nyaralni vagy telelni megyünk és új helyeket fedezünk fel, na akkor mély levegő és kifúj. Elhiszem, hogy nagyon idegesítő tud lenni, de ezen soha nem fogok változtatni és nem is szeretnék. Amikor reggelit csinálok neked, ne kezd el enni az avokádós szendvicsed amíg le nem fotóztam.

5. Nagyon nagyon szeretek szeretni – Mindennél jobban szeretek szeretni. Szeretek bújni mint egy kiscica vagy éjjel-nappal csókolózni és órák hosszat ölelkezni a kekszről (a keksz nálam a szex) pedig ne is beszéljünk. Persze ne aggódj, először nagyon aranyosnak kell velem lenned, hogy megszeresselek ez a része csak utána jön. Kitartást barátom…:)

6. A bejegyzéseimet ne vedd magadra – Írás a legnagyobb szenvedélyem. Rengeteget írok és igen hetente több bejegyzést is publikálok a blogra. Kérlek ne sértődj meg vagy ne vedd magadra és ne hidd azt, hogy minden rólad szól… Ha az életem része vagy akkor nagyon sok mindent tanulok tőled és tapasztalatokat gyűjtök ami valóban inspirál egy-egy bejegyzés megírásában, de kérlek ne vegyél magadra olyan dolgokat ami lehet nem is rólad szól. Amikor pedig majd írok egy olyan bejegyzést amiben téged foglak isteníteni, akkor viseld mosollyal, mert nagyon szeretlek és boldoggá teszel amit szeretnék megosztani az én kis olvasótáborommal!

7. Ne adj okot, hogy féltékeny legyek rád – Egy alapvető féltékenységem lesz, hiszen nekem van a legjobb férfim a világon, de vigyázz erre. A féltékenységet és a bizalmatlanságot utálom a legjobban éppen ezért erre vigyázzunk a legjobban. Bízzunk meg egymásban és ne csináljunk hülyeségeket.:)

8. Nem szeretek bulizni, remélem jó program az otthon filmezés egy doboz fagyi mellett – Szombat este maradjunk otthon egy finom sajttortás fagyi mellett, aludjunk egy nagyot és másnap pedig menjünk el reggelizni . Nem szeretem a szórakozóhelyeket és a túl sok alkoholt. Egy pohár vörösbor vagy max kettő és a jó hangulat, ha este kiruccanunk. Remélem velem tartasz.

9. Ne engedjük el egymást kezét – Maradjunk együtt, építsünk. Randizzunk, nevessünk, veszekedjünk, együnk jókat, csináljunk családi programokat, utazzunk, olvassunk sokat, hadd viseljem a kedvenc ingedet, csináljunk egymásnak reggelit, aludjunk összegabalyodva, csókolózzunk nagyon sokat… és soha ne adjuk fel.

10. A család mániám– Azért imádlak, mert míg más fiú megijedne ettől Te alig várod, hogy egy család legyünk. Nem most és nem is holnap, de éveken belül. Nagyon várom azt a pillanatot. A közös otthonunkat, a közös kutyusunkat és később a közös gyerekünket.:) Addig pedig fogjuk egymás kezét és haladunk együtt előre, miközben rengeteg közös élménnyel telik meg a családi albumunk.:)

nyaaaa

Perepelica Claudia

 

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s