Ha szerelmes leszek beléd…

Ha szerelmes leszek beléd, évekre melléd bújok majd. Ha szerelmes leszek beléd, szerelmes leszel belém. Nem két percre , nem egy éjszakára hanem valahol örökre beszívod a nevem és az illatom. Ha szerelmes leszek beléd, nagyon veszélyes is leszek. Nem tudok közömbös maradni veled vagy nem fogom tudni visszafogni magam amikor ideges leszek vagy mérges leszek rád. Ha belém szerettél már semmi nem lesz ugyanaz, mint előtte. Akárhányszor elmész hiányozni fog a hangom, hiányozni fog, hogy a nevemen szólíts vagy hogy egy fáradt napodon a karjaidban pihenjek. Hiányozni fog a levegővételem, a szívem dobbanása és az is, hogy reggelit készítsek neked.

Sietni fogsz hozzám, hiszen én vagyok az otthonod és nekem Te vagy az otthonom. Ha szerelmes leszek beléd, hajnalban is felkeltelek, hogy beszélgess velem Te pedig édes mosollyal az arcodon mondod nekem, hogy “Gyere kicsim, bújj vissza hozzám aludjunk tovább”. Ha szerelmes leszek beléd, türelmes leszel velem és minden porcikámra vigyázni fogsz. Vigyázni fogsz arra, hogy a szememből ne aludjon ki a tűz. Vigyázni fogsz, hogy a lelkem többet ne törjön össze és vigyázni fogsz arra is, hogy a szívem mindig nyugodtan dobogjon ha éppen nagyon hevesen ver is.

Ha szerelmesek leszünk többé nem fog minket érdekelni a múlt. Rögtön rájövünk, hogy amiről azt hittük ez a szerelem, egy kicsit becsapva érezzük magunkat. Hiszen még soha nem voltunk ennyire boldogok és ez az érzés az amit életünk végéig mindennap legalább egy kicsit érezni szeretnénk. Mindennap tudomásodra fogom hozni, hogy mindennél jobban szeretlek. Ez megnyilvánulhat abban, hogy reggel mielőtt felkelsz én már az ágyba hozom neked a kávédat. Lehet gyorsan lefutok a pékségbe, hogy vegyek neked kakaós csigát, mert az a a kedvenced. Minden este odabújok hozzád és elmondom neked, hogy mennyire boldoggá teszel. Elmondom, hogy megváltoztattad az életem az egész lényem. Biztonságban és boldogságban érzem magam, mert ezt adod nekem. Megígérem, hogy én is vigyázni fogok rád.

Hű leszek hozzád és mindig számíthatsz rám. Mindig támogatni foglak és melletted leszek. Ameddig szükséged van a kezemre, fogni fogom. Ameddig érdekelnek a lágy szavaim, beszélni fogok neked. Ameddig érdekelni fognak a történeteim, mesélni fogok neked. Ameddig megnyugtat a hangom, suttogni fogok a füledbe. Ameddig édes és szenvedélyes a csókom, csókolni foglak. Ameddig a szívem az otthonod, mindig hazavárlak. 

12516477_1059048994117848_1737136699_n

Perepelica Claudia

2 Comments

  1. Balogh Boglárka says:

    Kicsit olyan “szaga” van, mint Meyer Eszter-Virág , ugyan ilyen címmel ellátott írásának. 😉

    1. fshioncapital says:

      Igen elolvastam, eszti belinkelte:) tényleg hasonló bár “szaga” nincs:)

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s