STREETAHOLIC

addaasdffaskedjopénljopők

Bevallom Nektek őszintén, nagyon ritkán készülődöm  fél óránál többet. Ha hajat mosok akkor kell nekem az egy óra, illetve ha rám jön a forró zuhany mániám olyankor képes vagyok elhúzni az időt. Alapjáraton pedig pikk-pakk elkészülök. Ezt a mostani szettemen is észre lehet venni, hogy nem bonyolítottam túl. Reggel miközben a teámat iszogattam jöttem rá, hogy ma világos farmer – póló napot tartok és ez így is lett. Szeretem a spontán dolgokat, főleg öltözködésben. Nem szeretem, ha valami túl mesterkélt vagy látszik, hogy az illető három órát is foglalkozott magával mielőtt még kilépett volna az utcára. Valahol pedig hatalmas tisztelet jár nekik, hogy a sűrű napirendjükbe még ennyi idő készülődést is belepréselnek.

Szóval, mint láthatjátok ennél egyszerűbben nem is öltözhettem volna fel, de a kedvenc bokacsizmám ezt a szettet is valahol lezser eleganciává varázsolta. Arról nem beszélve, hogy ez a szett kényelem szempontjából is tökéletes választás. Ki mondta, hogy a divat nem szólhat a kényelemről?! Mert szerintem igenis szólhat arról, hisz egy Nő akkor ragyog ha nem görcsöl vagy feszeng egy ruhában hanem élvezi amit visel. 🙂


To be honest I can’t stay in my wardrobe more than 20 minutes. I know it sound weird but I am a moody girl, which means I will wear what I want in the morning. I can’t stay hours before my closet and having a nervous breakdown to what to wear. The truth is I am really in love with clothes and shoes and bags and so on on but I like to do everything easy. I like to see people who are looking incredible and effortless. I think the key is for style is : effortless. When you do everything from your soul even if the question is what to wear today. So usually it takes 30 minutes to get ready in the morning. Of course if I need to wash my hair or to have a long bath then it can be hours but in the other case I will prepare maximum 30 minutes.

As you can see I am wearing basic clothes. Jeans with T-Shirt. Need I say more? The most important thing that you have to love what you are wearing in other way you won’t feel good in your own skin and eveyone will notice this. That’s why I am saying always that you don’t have to wear anything what is not for you. You can shine always if you know how to wear that simple jeans.


Jeans: CECIL
T-Shirt: Pepe Jeans
Leather Jacket: CECIL
Boots: H&M
Watch: Daniel Weelington

Photo: Idris Rahmani

Love, C!

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s