Brunch with InStyle

029041032037039035046

A ma reggelem is tele energiával indult, hiszen a gyönyörű Aria Hotel Budapestben kezdtem az Instyle csapatával. Holnap jelenik meg a márciusi szám, amiről már képet is hoztam Nektek! Az eddig legnagyobb belső értékekkel rendelkező lapszám, legalábbis a véleményem szerint. A címlapon a három leányzó, hihetetlenül sok Nőnek mutat példát. Polgár Odett, énekesnő aki felvállalja, hogy igenis lehet hatalmas sikereket elérni fiatalként és nőként egyaránt. Farkas Franciska ma már az ország egyik legkeresettebb színésznője, roma származásúként különösen büszke a sikereire. Illetve a harmadik leányzó: Weisz Fanni, hallás sérültként és ennek ellenére is áll ki a világ elé és büszke amit képvisel gyönyörű modellként és nőként egyaránt. Velük nyílt lehetőségünk ma személyesen is találkozni és beszélgetni.

Bevallom őszintén nagyon meghatódtam, mert az egyik legnagyobb álmom, hogy az igazi nőket részesítsük előnyben és ne a mainstream példát kövessük. Az Instyle márciusban megcsinálta. Gyönyörű. Egy Nő, legyen igényes magával szemben és dolgozzon magán, de számomra a legfontosabb, hogy legyen mondanivalója. Mondatai, gondolatai, értékrendje. Legyen bátor és érezze azt a hatalmas erőt, amit a világ számára ad. Legyen esős vagy napos az idő, nincs elérhetetlen. Menjünk szembe a sztereotípiákkal és vállaljuk fel magunkat, úgy ahogy vagyunk.

Ahogy Szűcs Péter, az InStyle főszerkesztője nyilatkozott: “Ha az ember hisz magában és tudja, hogy mit szeretne elérni, akkor minden úgy fog történni, ahogyan elképzeli.”

P.S: Ne felejtsétek: Holnaptól Ti is beszerezhetitek a márciusi lapszámot!

Csók, C!

 

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s