Igazi női tulajdonságok

Ne legyél megtalálható minden hétvégén a szórakozóhelyeken Valahogyan már nem vonz az ereszd el a hajam és az a nagy nyüzsgés sem a húspiac. Inkább elmegyek a barátaimmal egy kerti partira vagy esetleg szívesen beülök egy jót borozni az egyik bárba, de utána alig várom, hogy bebújjak a finom ágyamba.  A másnaposságtól szó szerint rosszul vagyok és a minőségi tartalmas időkre esküszöm. Persze mindenkinek szíve joga azt csinálni amit szeretne, de ahogy magamat figyelem a bulizás sohasem tölt fel. Így jutottam arra a pontra, hogy szó szerint nem bulizom.  Jöhetnek a barátok, család, összebújás, jó ételek, szerelem és jó bor, filmek, könyvek, vacsorák, hatalmas reggelik… és még sorolhatnám.

Szeresd meg a főzést- Ne értsetek velem egyet, de véleményem szerint egy nő szeret a konyhában lenni. Ha nem feltétlen a főzés miatt, de az elkészült finom étel remek eszköz arra, hogy örömet szerezzen a szeretteinek. Nem arról beszélek, hogy éjjel-nappal a konyhában a helye. De ahogy egyre idősebbek leszünk, úgy egyre inkább értékeljük azt az időt amit a konyhában tölthetünk. Jelen esetben magamból indulok ki, mert imádok főzni és sütni és alig várom, hogy egy hatalmas konyhában főzhessek a kis gyerekeimnek és a páromnak. (Igen, tudom …menthetetlen vagyok) Véleményem szerint nagyon is jó, ha egy nő megtanul főzni, mert ezt később mindenképpen a javára fog válni.

Ne káromkodj – Nem győzöm hangsúlyozni és nekem is van mit javítani ezen a téren. Sokszor kicsúsznak elég csúnya szavak, amiktől, ha visszahallgatnám nagyon is kiábrándulnék magamból. Egy nő ne beszéljen csúnyán ahogyan szakadt harisnyát sem húzunk fel.

Lehetőségek szerint légy türelmes – Rengeteg gyakorláson vagyok túl, mert elég türelmetlen egy lélek vagyok. Mindig mindent azonnal szeretnék és a türelem mindig is messze állt tőlem. Aztán mostanában kezdem észrevenni magamon, hogy kezdek változni ilyen téren. A türelem hatalmas erény. Nem kaphatsz meg mindent azonnal. Az emberekkel is fontos türelmesnek lennünk. Mély levegő, kifúj. Próbálj meg ne nagyon egyértelmű arckifejezéseket adni és sorozatosan vágni a pofákat. 16 évesen talán elfogadható, de húszon évesen már meg kell tanulnunk visszatartani magunkat és türelmet adni.

Ne húzz magassarkút ha nem tudsz benne járni – Tűsarkú helyett válassz vastagabb magassarkút. Ha ebben sem érzed elég komfortosnak és magabiztosnak magad akkor bújj bele az edzőcipődbe de semmiképpen ne indulj el olyan cipőben amiben nem tudsz járni. Nagyon kiábrándító tud lenni…

Nem kell bunkónak lenned, mert a veled szemben ülő egy seggfej – Nem kell felvenned a stílusát. Az a saját bizonyítványa és nem a tied. Ez véleményem szerint nem adok-kapok. Csupán intelligencia kérdése. Tanulj meg nagylelkű lenni és felül kerekedni a seggfejeken. Az életben nagyon fontos és hasznos tulajdonság. Mindig fogsz ilyen emberekbe ütközni, akik azt várják, hogy te is hasonlóképpen fogsz reagálni. Ne tedd! Mosolyogj, köszönd meg a lehetőséget és menj tovább. Nem kell ezzel foglalkozni, ő pedig hadd morogjon magában.

Nem érzed azt, hogy nem vagy elég jó – Amikor egy nő tisztában van az értékeivel és az életével nem fogja egy férfi miatt kevesebbnek érezni magát. Csinálhat bármit a srác: megalázhat, megcsalhat, kibeszélhet, hamis dolgokat állíthat… ez mind róla szól és nem rólad. Ez az ő gyengesége és nem a tied. Itt nem neked kell szemétdarabnak érezned magad, hanem neki. Te legyél tisztába az erősségeiddel és tudd, hogy ennél csak jobbat érdemelsz és legközelebb egy hellot sem mondasz.

Hadd hogy a sikereid beszéljenek helyetted – Nem kell ódákat zengeni és hatalmas sztorikba belemenni, hogy te mit csinálsz meg mennyire jó vagy. Amennyire csak teheted ilyen téren mindig maradj visszahúzódó és szerény. Hadd, hogy a sikereid és az álmaid amiket elértél beszéljenek helyetted. Ha elérted tűzz ki új célokat, de mindig halkan és szerényen dolgozz magadon és a céljaidon.

Érezd, hol nincs már szükség rád– Ezt elég rideg így kimondani, de nagyon fontos. Amikor egy párkapcsolatban pótléknak érzed magad vagy amikor óceánt úsznál valaki iránt ő pedig a kezét se tenné vízbe. Illetve mindig sétálj el onnan, ahol bizonyítani szeretnél, hogy mennyit érsz. Ha alapvetően nem becsülnek meg és nem érzed azt, hogy különleges vagy… MENJ TOVÁBB! Azért írom nagybetűvel, mert a saját életedről döntesz. Ne ragadj benne a szürke foltban. Keresd a tűz pirosat vagy a korom feketét de ne bizonyítgass. Hidd el nekem, hogy megfogod érezni azt akinek csak Te leszel az egyetlen aki különleges aki tökéletes minden tökéletlenséggel együtt. Na ott majd lehorgonyozhatsz.

Ne te szedd fel a pasit – Bár az erkölcsök és a normák is fellazultak, ha rám hallgatsz akkor az udvarlást ráhagyod a férfira. Hadd bókoljon, hadd küzdjön egy kicsit. Ne legyél könnyen kapható és közönséges. Húzd ki a hátad és jöjjön csak az a szexi tartás. Így könnyen kitudod majd játszani ki az akinek valóban Te kellesz és ki az akinek csak egy csaj kell. Ha meg a kiszemeltednek csak egy “csaj” kell akkor hadd szedje össze fél perc alatt. Remélem te nem ilyen sorra vágysz.

Az ágyba bújás mocskos témája – Avagy ha teheted várj. Igen lehet apáca vagyok esetleg kis angyalka kívülről…pedig imádok szexelni és a fantáziám is tud elég mocskos lenni. Csak az a kis zökkenő, hogy szeretetből és szerelemből kívánom a szexet vagy sehogy. Persze biztos rengeteg jó oldala van az egy éjszakás kalandoknak, bár én egyet sem látok, de szerintem mélyen senki nem vágyik erre. Véleményem szerint ismerd meg minél jobban a párodat, szokjatok össze aztán ameddig bírjátok. Mindig izgalmasabb és értékesebb amire várni kell. Nem beszélve a vágyról, ami ilyenkor benned van.

asf

Perepelica Claudia

 

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s