Kell a Púder – HAPPY MAKE UP TIMES

A sminkelés eddig nagyon nem az én terepem volt. Ha megkérdeznétek a barátnőimet, mennyire tudtam sminkelni, vicces és érdekel sztorikat mesélnének. Mindig türelmetlenül álltam a szemhéjpúderekhez és a tusokhoz. Arról nem beszélve, hogy ilyen téren a kézügyességem nem volt mindig pontos. Akárhányszor neki kezdtem egy szép smink elkészítéséhez, mindig feladtam és idegesen lemostam az egészet.

Mostanában hatalmas változásokon megyek keresztül, hiszen a sminkelés is kezd a szenvedélyem lenni. Néha nem is értem, hogy de hirtelen amit nem szerettem a kedvenc elfoglaltságom lesz. Elkezdtek érdekelni a rúzsok különböző árnyalatai és már az alapozót sem a kezemmel viszem fel hanem smink szivaccsal illetve ecsettel. Itt is elkezdtem figyelni a részletekre. Elkezdtem élvezni a kontúrozást, alapozást és az egész procedúrát. Így mostanában gyakrabban fogok hasonló témákban írni illetve posztolni.

Ebben a posztban a Kell a Púder! sminktermékeivel barátkoztam és  pozitív véleményem született.

041

A KAP sminkmárka professzionális színvonalat képvisel és fontos kiemelni, hogy 100%-ban természetes alapanyagokból készül és mindenki számára elérhető. A termékek Angliában készülnek, legkiválóbb alapanyagokból. Olajmentes, így egyik termék használata sem képez filmréteget a bőrön. Az ecsetektől kezdve a szemhéjpúderekig, minden termék vegán.

Termékek amiket én teszteltem:

-Pirosító, alapozó, kontúr ecset
-Rose 6 alapozó
Jade, Forest, Bud, Joyful szemhéjpúderek
-Alapozó szivacs

053058

Bevallom őszintén az ecsetekért voltam oda a leginkább. Ilyen kiváló alapokkal nagyon jól lehet dolgozni. Tökéletesen fel lehet vinni az alapozót, bronzosítót és a kontúrt. A szemhéjpúderből mind a 4 árnyalatot használtam a leghalványabbal kezdtem és a szemzugtól kifelé satíroztam össze a négy féle árnyalatú port. Csodálatos, bronzos- metálos füstös szemet tudtam készíteni ezekből a színekből. Ezután egy vékony fekete tus vonalat húztam és persze az elmaradhatatlan szempillaspirál. Íme a végeredmény:

12439550_1016277878463839_4608804858441054575_n

Ha Nektek is felkeltette az érdeklődéseteket a sminkelés esetleg valami új dolgot szeretnétek beszerezni csekkoljátok az oldalukat: www.kellapudershop.hu 🙂

Csók, Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s