A fekete csipke és a luxus

A legújabb bejegyzésemet a Triumph Őszi – Téli Kollekció fotói ihlették. Ha rég óta olvastok vagy esetleg ismertek, akkor jól tudjátok, hogy a természetesség rajongója vagyok. Bármilyen szituációval vagy feladattal állok szembe, mindig önmagamat adom. Nagy rajongója vagyok az igényes, nőies és szexi dolgoknak és gondolatoknak.

Igen gondolatok és érzelmek. Hiszen a Nő első számú csodafegyvere és bájitala a gondolkodása és az önismerete. Lehet bármennyire gyönyörű egy nő, ha nem hisz magában, ha a külsőségeknek él soha nem lesz vonzó. A szépség pedig egy hatalmas kincs. A kedvesség, a törődés, az odafigyelés és a bujaság. A nő másik oldala a férfi. Az igazi Nő és az igazi Férfi erős vonzalommal, világot válthat meg. Rajongok mindenért ami igazi, mesés, romantikus. Rózsa, gyertya, illatfelhő, vörös rúzs, jó zene, púder, fürdőolaj, pezsgő, macaron, szerelem, csipke, fehérnemű…

sheer_velvet_sensation_2b

Igen a fehérneműknek tényleg hatalmas ereje van. Személy szerint a “fekete-csipke” típusú lány vagyok, de jöhet bármi amibe beleszeretek. Véleményem szerint a jól öltözöttség egyik alap pillére, a megfelelően kiválasztott fehérnemű. Akkor is ha nem élsz párkapcsolatban és ha Te vagy az egyetlen aki látod, akkor is. Hidd el nekem. Hatalmas levendulás fürdő után, belebújni a kedvenc hálóingedbe. Esetleg felkapni a fekete csipke soft brat és a hozzá passzoló francia bugyit, miközben csak a szomszédos pékségbe szaladsz le narancsléért. Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki érzi ennek az erejét. Nagyon romantikus alkat vagyok és mindennek szeretem megadni a módját és a stílusát. Most is odáig vagyok ezekért a csodálatos képekért, illetve a Triumph lenyűgöző darabjaiért. Ti is csekkoljátok, ha van kedvetek:) : www.triumph.hu 

 

tw

Számomra a fehérneműknél és a szép hálóingeknél nincs nagyobb luxus. A selyem, a csipke, a kényelem, a tapintás. Minden annyira érzéki és kifinomult.

as

Merj Nő lenni. Tiszteld és szeresd magad. A testedet, a lelkedet és az arcodat is. Kényeztesd magad. Csinálj olyan dolgokat, amiket máskor nem tennél. Igyál pezsgőt reggelire vagy ülj fel egy vonatra abban a reményben, hogy szerelmes leszel. Mozogj a világban, keresd és találd meg a helyed. Legyél szenvedélyes, keresd a hivatásod. Figyelj a részletekre, a jelekre, mert minden ezekben rejlik. Légy titokzatos vagy nagyszájú, éppen amilyen kedvedben vagy. Mosolyogj és élvezd a napsütést vagy az esőt. Hangosítsd fel a zenét és táncolj önfeledten a szobádban. Érezd, hogy élsz. Merj érezni, szeretni, feledni és haladni. Ne ragadj benne, csak haladj és élvezd. Megérdemled!:)

Csók, C!

 

 

 

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s