“They ain’t touching any other girl but their wife”

Mostanában nagyon sok történetet, sztorit hallok férfiakról és nőkről egyaránt. Olyan mintha az univerzum szándékosan küldené a jeleket, hogy írjak és írjak még ezekről a témákról. A helyzet az, hogy szerintem soha nem fogom tudni befejezni az írást, főleg nem a lelki témákról.

Tehát, hallgatom a barátnőim, ismerőseim történeteit. Bizalmatlanság, tehetetlenség, féltékenység. “Érzem, hogy valami nem oké.” “Valamit titkol előlem.” “Lehet csak megőrültem.” “Ezt a lányt miért követi?!” “Clau, szerinted, hogy mondjam el neki, hogy azonnal törölje és blokkolja és utálja azt a csajt?!” és még rengeteg hasonló kérdés, kétely, feltételezés.

Szóval Hölgyeim és Uraim üdvözöllek Bennetek a szerény kis bizalom zónában. Ha az nincs meg akkor lőttek. Tudom lerágott téma, de fontosnak tartom, mindig elmondani és kiemelni. A hatodik érzékedben, pedig MINDIG bízz. Nem hazudik! Soha! Véleményem szerint a hatodik érzékedben lehet a legjobban megbízni és arra kell hallgatni. Rengeteg sztorit tudnék ezzel kapcsolatban mesélni, de azt majd talán egy másik bejegyzésben.

Amit észrevettem, hogy napjainkban a legtöbb fiatal szeretet és figyelem éhes. Rengeteg leányzó illetve fiúka úgy érzi “jól” magát a bőrében, ha megkapja a kellő visszaigazolást. Ha megkapja a 100. likeot a selfiejére vagy ha érzi, hogy a barátnőjén kívül még 6 lánynak tetszik esetleg “belé is szerettek”. Ideje felnőni.:) A kedvenc részem amikor ezt hangoztatni is szeretik. Ugye nem kell elmondanom, hogy egy önmagában biztos nő vagy férfi nem fog felvágni vagy arról beszélni, hogy ez is meg az is oda van értem. Ugye mindannyian tudjuk, hogy az igazán gazdag emberek, nem beszélnek a pénzről. Aki valamit nagyon hangoztat, ott túlzás van. Amit valaki nagyon mutogat,az valójában nincs is vagy egy csodálatos színházi előadásról van szó. Amire jegyet nem vennék. Persze csinálhatunk bábszínházat ezeken a gyönyörű online felületeken. “Felteheted azt a képet drága exem, ahol 5 lánnyal vagy körülvéve hátha féltékeny leszek.” “Most pont nem kellek senkinek, csinálok egy nagyon ütős képet magamról ahol mindenem kinn van, hátha valaki felfigyel rám.” (na most pont én beszélek, mert a mostani profil képemen, én is kicsit kiraktam…de majd lecserélem, ígérem) . Persze nem arról van szó, hogy nem tehetünk ki képeket magunkról vagy a szerelmünkről, barátainkról. Dehogynem! A gond ott kezdődik amikor valaki naponta rakja ki magáról az agyonszerkesztett és “feltűnni” vágyó képeket. Talán ott már valami nem stimmel. Sőt kamu, kamu az egész. Őszintén szólva nagyon szeretem az internet világát, mert rengeteg jó dologra lehet használni. Viszont rengeteg hátsó oldala van: egy like és kiborul a barátnőd, egy kép és jön a hatalmas vita, 4 félreérhető üzenet és vége a kapcsolatodnak. Pár másodperc alatt “elintézheted” , hogy kiboruljon a szerelmed vagy akár azt is, hogy jót tegyél neki (például ha felteszel egy cuki közös képet). Féltékennyé teheted az exedet, ha még mindig ez a célod és így tovább. Könnyen lehet manipulálni.

Egy biztos, észnél kell lenni. De a minap erre a képre bukkantam :

12506919_1020724224616992_91697266_n

Elkezdtem ezt a képet analizálni. Nem látok bele a kapcsolatukba. Mindent eltudok képzelni, lehet esténként üvöltöznek egymással vagy akár még tányér is csattan. Kitudja, lehet ma külön alszanak. Az is lehet, hogy óriási válságban van a kapcsolatuk. De egy dolog látható: Tisztelik egymást. Nem alázzák meg egymást és a Nő tényleg igazi Nő lehet egy ilyen férfi mellett. A Férfi pedig igazi Férfiként viselkedik, egy igazi Nő mellett. Ezen a képen pontosan jól látszik Kanye és Beckham testbeszéde és üzenete. Okot és lehetőséget sem ad más Nő közelségére.

Lányoknak az üzenetem:

Csodák vagytok, egytől egyig.NEM attól, hogy kiretusáltad természetellenes kékre a szemed vagy porcelánbőröd lett hirtelen és még a feneked is megmutattad…hanem mert értékes vagy. Gyönyörű vagy akkor amikor smink nélkül, szemüvegben és a köpenyedben ülsz és olvasol. Amikor belemerülsz egy más világba és műveled magad. Csoda vagy amikor elmész edzeni és izzadsz. Akkor is gyönyörű vagy amikor a kádban sírsz lefojt sminkkel, mert csalódtál egy emberben. Ezek a szép és természetes dolgok,ezeket kéne többet mutogatni. Csoda vagy, hogy mersz érezni és szeretni. Kimered mondani a gondolataidat és nem félsz az érzéseidtől. Merj szeretni, de jól válassz. Bízz a megérzéseidben és ne engedd, hogy bántsanak. Az igazi nem fog bántani és nem fog csalódást okozni Neked. Hidd el nekem, hidd el a csodának. Ne legyél féltékeny, engedd el. Ha a srác nem érti meg, hogy téged ez bánt vagy zavar az már nem a te dolgod. Ne játszmázz és ne ragadj benne a mérgező dolgokban. Mert Te a csodát érdemled!

Srácok ez pedig Nektek szól,

Ti is csodák vagytok. Te is csoda vagy, igen. Lehet pont Te vagy az aki miatt ma egy lány rengeteget nevetett, lehet Te vagy az aki miatt izgatottan és szerelmesen felhívta a barátnőjét és egy órát mesélt rólad. Lehet Te vagy az aki ma beteljesítetted egy lány álmát. De az ellenkező is megtörténhet, amikor megbántod vagy fájdalmat okozol Neki. Az is lehet, hogy téged bántottak meg. De Te vagy az aki az erősebb nem, valljuk be. Te vagy az irányító, az alakító. Legalábbis az én kis konzervatív meglátásom szerint. Kérlek ha teheted, SOHA ne szórakozz egy lány érzéseivel . Ismerd fel, ha egy kincset találtál és ne engedd el. Vállald fel az érzéseid, mert nincs is szexibb, mint amikor egy srác tud az érzelmeiről őszintén beszélni. Ritka mint a fehér holló. Ha csajozni akarsz, ne legyen barátnőd. Ha barátnőd van ne csajozz. Ne kerülgesd a forró kását és ne feszegesd a határokat. Inkább szállj ki vagy szállj be de legyél korrekt. Magaddal és a Társaddal is. Mert Én hiszem, hogy egy csoda vagy!

 

Csók, C!

 

4 Comments

 1. szemi says:

  Egyetértek, valóban elég annak az egynek keresni a tetszését, aki a társad, nem pedig minél több “skalpot” gyűjteni. Ebből viszont nekem logikusan következik az is, amit te is említesz, hogy egy nő legyen szemérmes, ne pakolja ki mindenét, tartsa meg inkább magát a társa számára. Szerintem az egyértelműen egyfajta tartást mutat, ha egy nő visszafogottan öltözködik, és egyúttal tiszteletet is ébreszt. Éppen ezért érdekelne (persze, ha nem vagyok indiszkrét) hogy pl. téged mi sarkall arra, hogy kacéran öltözz? Mert tetszik, amiket írsz, de itt érzek egy kis ellentmondást.

  1. fshioncapital says:

   🙂 nem sarkall semmi arra. Múltkor beleestem egy olyan ruhába amibe olyan volt a kivágás hogy bizony kinn volt belőle a mellem. Amikor elmentem a buliba benne, végig egy szőrme volt rajtam mert nem ereztem benne jol magam. De nem sokat jarok el hétvégén sokszor az írást vagy a filmezest választom inkabb programnak. Hétköznapokban pedig ilyen időben peldaul a garbos pulcsik a kedvenceim. Szerintem eleg ritkán teszek ki olyan kepet is ahol Valamim kinn lenne. Egyszer kétszer lehet előfordul vagy előfordult. De itt szerintem nem is feltétlen az öltözködésen van a hangsúly sokkal inkabb , hogy hogyan gondolkodsz mik az ertekeid. A küldöd pedig árulkodik rólad , de attól mert szeretsz öltözködni es tudsz is nem egyenlő a “kiteszem mindenem” stílussal.:)

   1. szemi says:

    Igazad van, az értékeken van a hangsúly, és nem is lehet rákényszeríteni a másikra, hogy így vagy úgy öltözzön, ez belülről kell, hogy jöjjön. Éppen ezért voltam kíváncsi az indítékodra, mert az írásod alapján nekem az jött le, hogy fontosak számodra a belső értékek.
    Szerintem is lehet a “kiteszem a mindenem” stílus nélkül is vagányul, jól öltözködni. 🙂
    Egyébként tetszenek az írásaid, hajrá, csak így tovább! 🙂

 2. fshioncapital says:

  Igen, de a külső is sok mindent elmond a személyről. De persze nem szabad ez alapján ítélkezni . Számomra nagyon fontos a belső bizony. Értékrend, gondolkodásmód, kedvesség és így tovább.:) Nagyon örülök , hogy tetszenek illetve köszönöm a kommented is!:)

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s