Story aboutthe blue dress – LOOK

IMG_9595IMG_9630IMG_9582IMG_9627IMG_9579IMG_9597

Több mint másfél éve vagyok benne a blogger szakmában. Igen, számomra ez egy szakma amiben rengeteg energiám, munkám, örömöm és fáradtságom benne van. Itthon még sokszor kapok lenéző pillantásokat, hogy “Te csak egy blogger vagy” illetve “A bloggerkedés egy vicc” és hasonló megjegyzéseket. Ennyi idő alatt sikerült megtanulnom félvállról vennem az ehhez hasonló megjegyzéseket, mert egyre jobban kezd beérni a munkám gyümölcse és ezt a szakmát soha nem fogom feladni. Mivel teljes szívből csinálom. Viszont szeretnék egy sztorit elmesélni…

Ezzel a gyönyörű kék ruhával, nincsenek jó élményeim. Nem szeretném megnevezni a tervezőt, nem szeretnék senkit bántani. De másfél év alatt, nem találkoztam ennyire kellemetlen szituációval, mint ami ezzel a ruhával történt. Rettentően tisztelem a magyar tervezők munkáját, szívesen segítek ott ahol tudok. Az egyik célom az, hogy a magyar márkákat, tervezőket nagyobb szintre emeljem és szép képeket illetve reklámot tudjak csinálni a márkáknak. Amit viszont nem tűrök el az ha valaki nem korrekt illetve nincs egyenes kommunikáció. Most egy ilyen szituációba keveredtem bele és nem szeretnék bele menni a részletekbe. Nem, mert nem akarok rosszat senkinek. Ami biztos, hogy ebből is tanultam. Ezt csak azért írom le Nektek, mert nem nevezném meg ezt a ruhát név szerint.

Remélem a képek tetszenek, kicsit fáztam, de imádtam. Nagyon szépen köszönöm a drága fotósomnak, Idris Rahmaninak a képeket és a közös munkát. Illetve ezt a gyönyörű clutchot a Marie Anne Design csapatának!:) Ha ti is szeretnétek ilyen clutchot vagy hasonló darabot  akkor látogassatok el a http://www.marieannedesign.hu oldalra, mert rengeteg csodaszép kincset találhattok. 🙂 Igazi minőségi, egyedi darabok amik egy életre szólnak!:)

Clutch: Marie Anne Design
Watch: Mockberg

C!sT

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s