Erős Nők 10 Szabálya // 10 Rules About Strong Woman

1. Inkább egyedül, mint szerelem nélkül! – Az erős nő tulajdonságai között ott van, hogy nagyon tud szeretni. Nem fél a szerelemtől és nem siet sehova. Szépen lassan, de az igazit keresi. Nem próbálgat és ízlelgeti a fiúkat, nem szórakozik, nem kel fel más ágyában. Szeret egyedül lenni és még ennél is jobban szeret szerelmes lenni. Inkább egyedül van addig, amíg az igazi nem terem az ajtója előtt.

2. Nem tudsz vele szórakozni! – A naiv szó nem szerepel a szótárában. Ha beléd is zúgott akkor olyan gyorsan kitud ábrándulni belőled. Hogy miért?! Mert amint jön egy sugallat a lelkében, hogy játszol vele vagy nem lehet benned megbízni, olyan gyorsan elszáll. Időd se lesz észrevenni, de már a saját útját járja.

3. Nincs lehetetlen! – Számára tényleg nincs. Ha kell holnap New Yorkba költözik, megtanul olaszul, elintézi a lehetetlent. Nála csak lehetőségek vannak, ha pedig megbotlik vagy elesik akkor is feláll. Ha valamit tényleg akar akkor azt eléri. Kemény munkával és odaadással.

4. Munkájának él! – Csak olyan munkát tud csinálni ami a szerelme is egyben. Innentől kezdve a határ a csillagos ég. Egyfolytában ötletel, csinálja, élvezi, kutatja, keresi. A sok sikertelen évek után előre tudja, hogy megjön a siker. Soha nem adja fel.

5. Példaképek! – Szereti olyan emberekkel körül venni magát, akik inspirálják és előrébb viszik az életben. Nem szereti a negatív és szétszórt lelkeket, mert elveszik az energiáját. Szeret felnézni olyan személyekre, akik már valamit letettek az asztalra vagy akik egyszerűen csak annyira inspirálóak.

6. Tud sírni – Nem ijed meg az érzéseitől, tud sírni és szomorú lenni. Felvállalja a lelkét és nem tartja magában. Sérülékeny de erős. Pont ez a gyönyörű benne!

7.Nem ragaszkodik – Ismeri a féltékenységet, tisztában van vele, hogy túlságosan szeretni valakit nem biztonságos. Ép ezért megtanulta, hogy a ragaszkodást meg kell tanulni kezelni vagy különben megölheti. Így kialakította a saját terét és amint úgy érzi visszaélnek a szeretetével elköszön. Az erős nő egyszer sír, többet nem.

8. Tisztelet – Tiszteli azt az arcot és testet aki visszamosolyog neki a tükörben. A tisztelet önmaga felé erősebb, mint bármi. Rengeteg rossz és kemény életszakaszon van túl, így tisztában van vele, hogy a legjobbat érdemli.

9. Rendszer – Szüksége van pihenésre, étkezésre, tanulásra, blogolásra vagy más hobbira, munkára, barátokra, szexre, főzésre, futásra, szépítkezésre és még sorolhatnám. Mindenkinek megvan a saját rendszere, kinek mi. A bulizást és a másnaposságot lecsökkenti havi egyszeri programnak. 

10. Y – generáció – Számomra az egyik leginspirálóbb nő az anyukám illetve férfiként az apukám. Teljesen ellentétek (nincsenek is együtt) de rengeteget köszönhetek nekik, hogy helyes értékrenddel rendelkezem. Apukám rettentő válogatós a nőket illetően, anyukám pedig igazi nőként viselkedik. Nagyon sok dolgot ellestem tőlük, hogy ezt a saját életemben tovább vigyem. Mivel számomra nagyon kiábrándító, amit a mi generációnk helyesnek vél. Fellazultak az erkölcsök és azt hisszük mindent lehet és felborult a nő – férfi rend. Persze vannak kivételek, de ennél az utolsó pontban arra szeretnék kitérni, hogy mindannyiunkban benne van az erő, hogy változtassunk az életünkön. Szeretni és tisztelni magunkat és tenni önmagunkért és másokért kiemelkedő tulajdonság. Ne féljünk mások lenni!


1. It’s better to be alone than to be with someone without love – A stong woman knows what she needs. She can love someone so much. She is not trying to catch someone’s attention because she doesn’t need attention. She can sleep alone and live her life without man and it’s okay. Why?! Because she wants to be so in love with the right man so she can wait until the right guy’s gonna knowck at her door.

2. Man, You can’t play with her – Sorry, but this is the truth. If you want to play games then go somewhere else. She already knows these kind of games and she doesn’t want to go into that “business”. If you will start to do that with her than she will notice and she’s gonna leave you as soon as possible. You won’t even recognise but she will be on other way. So be careful, little boy!

3. Impossilbe doesn’t exist – At least for her. Tomorrow she can move to New York City or she will start to learn italian or will do something impossible. If something is in her minde then she is gonna work for it because she works like this. She is gonna move mountains.

4. About her job – She is in love with her job. She can have bad days but she always will find peace and love what she is doing. She wants to build and empire. Maybe she is unsuccesful right now but soon or later she is gonna be so succesful because she know how to work for it.

5. Role Models – She is an inspiration but she also wants to get inspiration from everything. She likes to look up for people who did something already. She likes to talk about her dreams and goals. She likes to hang out with people who are really inspiring. If someone is negative and lazy she will say a good bye kiss.

6. She can cry – She is strong but she has a lot of emotions. She always says what is in her mind or in her heart. She is a very honest and she knows feelings don’t last forever but she can feel weak. Weakness is a very strong feeling. But she will never stay on the floor as soon as possible she will stand up and continue her goals and dreams.

7. She know how to let go – She likes to belong to someone and she likes to be a woman. But she can’t be used. So she always knows when to walk aways and when is the best time to let go what doesn’t serves her anymore.

8. Respect – Respect and love. She respects others and herself. She went through many bad and good things and that’s why she knows how to be respectful.

9. Lifestyle habits – She needs time for sleep, love, food, cooking, gym, sex and so on. She have to be together with her body and with her thoughts that’s why she is not a party girl anymore. She go out once or twice in a month and hangover is not that “fun” anymore.

10. Y- Generation – I am so thankful for my mom and for my dad. They showed me so much. My dad is a really good man and he teached me how to be a reallly good woman and my mom is the most beautiful woman I’ve ever seen. She is a really good woman. She is my biggest inspiration. So I have a lot of thoughts because of them and these thoughts gonna be with me for a lifetime. Anyway I think there are many problems in this generation. I want to see changes. I want to show that is so good to be a beautiful woman. Beauty really comes from inside. How you treat people and how you let people treat you. This is the most important thing and I am gonna stand out for my thoughts.

Downloaded from www.sexydesktop.co.uk

XX, Claudia

1 Comment

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s