ÉMÉ – Tehetséges Magyar Divattervezők

068

058

053

063

066

057

Émé. A márkát 2013-ban hozta létre Zsófi és Szandi. Divattervező szakon végeztek a Kreán. Az első bemutatkozó kollekciójuk a diplomamunkájuk volt.

Hogyan bukkantam rájuk?! Hát ez egy hosszú sztori… de megpróbálom rövidre fogni. Szóval éppen munkát és elfoglaltságot kerestem a nyárra és megláttam, hogy marketing gyakornokot keresnek. Rögtön felkerestem őket és találkoztunk a Mozsár kávézóban egy kis interjúra. A lányok nagyon szimpatikusan voltak nekem, közvetlenek és barátságosak és határozottan feldobták az egész napom. Végül a marketing gyakornok nem én lettem/leszek, de egy bejegyzést mindenképp szerettem volna írni. Remélem minél több emberhez el fog jutni a munkásságuk, mert tényleg eredetiek és ezt látnia kell a világnak! 🙂 

Az Émé nőben egyszerre van jelen egy céltudatos, nagyvárosi, vagány csaj és egy bájos fiatal lány, aki tele van lágysággal és könnyed romantikával. Fontos számukra, hogy ruháik jól kombinálhatóak és kényelmesek legyenek, valamint kiegészítsék és kiemeljék viselője személyiségét. 

Az Émé darabok elérhetőek a One Fashion-ben (https://www.facebook.com/onefashionbudapest) illetve rendelésre is van lehetőség! Ha pedig a Ráday utcában jársz, akkor mindenképp nézz be hozzájuk. 

Több infóért látogassatok el az oldalukra:  https://www.facebook.com/eme.design.eme

XX, Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s