Before I turn 25 – FIVE YEARS PLAN

Számomra nagyon fontosak a tervek. Nem szeretek egyik napról a másikra élni. Ez sokszor lehet előny vagy akár hátrány is. Mégis úgy gondolom, hogy a célokkal és a tervekkel alapvetően semmi probléma nincs. Jó ha az embernek vannak kilátásai, de itt be is fejezem a rövid kis monológomat és megosztom Veletek az én kis 5 éves tervemet. Avagy hova szeretnék elutazni 25 éves koromig és mit szeretnék elérni a 25. szülinapomig. (Ha nem is valósul meg vagy kitolódik, sebaj 🙂 

1. The One

11426611_926781117344637_1775234879_n

11638083_926781147344634_1333960655_n

Mindenképpen megszeretném találni azt az embert aki a gyermekeim apja lesz, akivel jóban rosszban együtt maradunk és akivel annyira imádjuk egymást, hogy levegőt sem akarunk egymás nélkül venni. Nem szeretnék szingliként bulizni és “élni” a szórakozóhelyeket, bárokat. Helyette vacsorázni vágyok a szerelmemmel, órákat beszélgetni egy pohár jó bor mellett és 11-kor ágyba bújni a Férfi mellé akit mindennél jobban szeretek. Lehet túl csipkerózsikásan hangzik, de 25 éves koromra, nagy álmom a gyűrű az ujjamra attól a férfitól akibe nagyon szerelmes vagyok. (Legalább annyira, mint most:) 

2. Let’s Go to Paris!

Még soha nem voltam Párizsban, de ami késik az nem múlik. Gyönyörű lehet az a város és biztos vagyok benne, hogy szívesen élnék ott egy darabig. Café de Flore, macaronok a Ladurée-ből, múzeumok, séták, friss croissant vagy baguette illata vasárnap reggel… Párizsba őszintén még 2015-be elszeretnék jutni, akár csak 3 napra is. Érezni szeretném a várost, magamba szívni Gabrielle Bonheur Chanel (Coco Chanel) egykori kedvenc helyeit. 

3. My Future Bills 

Szeretnék főállású bloggerina lenni, utazással, alkotással és jó pénzzel. Rengeteg tervem van a bloggal kapcsolatban illetve a Fashion Capital szeretne majd minél nagyobbra nőni. Egyenlőre még nem tudom biztosra, merre érdemes növekedni. Dolgozom, csinálom és pár éven belül már remélem más szintről fogom űzni a bloggerkedést. 🙂 

4. Little home for us!

Pár éven belül, szeretnék egy saját kis lakást a városban… és a szerelmemmel. (Túl félős vagyok, hogy egyedül éljek:D) Félreértés elkerülése érdekében, nagyon ragaszkodom a családomhoz és imádok velük élni, de nem sokáig bírok a fenekemen maradni. 

Ezek mellett a tervek mellett szeretnék: 

megtanulni olaszul
-lediplomázni
-elutazni Londonba
-és… Rómába
-lefogyni 5 kilót
-egészségtelen szokásokat elhagyni
– megtanulni sushit tekerni
– minél több könyvet elolvasni
– végig nézni a Szex és New York összes epizódját
-újra végig nézni a Gossip Girlt (harmadszorra is)
-minél több segítséget adni az olvasóimnak, hogy igenis gyönyörűek és értékesek!
-megsimogatni egy kicsi oroszlánt
-New Yorkba repülni a barátommal
-végig járni Budapest legjobb hamburgerezőit
-beszerezni egy csodaszép eredeti Balmain vagy Hermés táskát
…….

Folytatjuk!

xx, Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s