Music brings us together! – THROWBACK

Mindig is tudtam, hogy közöm van a zenéhez. Ha csak annyira, hogy a fürdőszobában a zuhany alatt énekelek egy Lady Gaga számot (hozzátenném, hogy totál hamisan) akkor is. Viccet félre téve, tényleg nagyon hamis a hangom (legalábbis a barátaim fele ezt mondja), de hihetetlenül kötődök a zenéhez. 12 éves koromban péntekenként míg a többiek pasiztak én az iskola kórusában énekeltem. Aztán a legnagyobb álmomat sikerült megvalósítani és elkezdtem zongorán tanulni.

Mindig is csodáltam azokat az embereket akik tudtak zongorázni. Véleményem szerint nincs is vonzóbb annál amikor egy nő leül a zongora elé és megmutatja, hogy mi van benne. Szerényen, de nagy energiával. Vidáman és bánatosan. Lélegzetelállító, hogy a zene és az ember mennyire összetartozik. Soha nem akartam volna zongorista lenni. Koncerteken utáltam zongorázni. Magamnak tudtam csak játszani. Ha valaki nézett, akkor nem éltem át és nem tudtam magamra figyelni. Persze, ez típusfüggő, de én tényleg csak magamnak szerettem játszani. Érdekes… 🙂

Egy pár napja a OneRepublic koncerten jártam. A fesztiválokon kívül már több éve nem voltam ilyen nagy koncerten, ami számomra elég sokkoló. Anyuéktól kaptuk karácsonyra , a jegyeket. Tökéletes ajándék volt ! Köszönöm Anyu és Attila! Szóval, igen… Most néztem vissza a videókat amit ott készítettem és még mindig ráz a hideg. Nem tudom Nektek elmondani, hogy mennyire feltöltött. Annyira jól éreztem magam, hogy az valami hihetetlen. Tiszta libabőr voltam és azt éreztem, hogy megnyílt egy kapu előttem. Szó szerint. Annyi energiát kaptam és benne volt a légkörbe a szeretet, a boldogság, a bánat és a küzdelem illetve nem utolsó sorban az összetartozás. Ahogy az embereket is megfigyeltem, hirtelen mindenkinek adtam volna egy nagy ölelést és megkérdeztem volna, hogy miben segíthetek. A zene valóban megmutatja az élet értelmét és összehozza az embereket. Mi kell az embereknek, ennek a világnak? Egy nagy ölelés! Ez a koncert engem teljesen megölelt és nem én vagyok az egyetlen aki így gondolja.

Ezzel a bejegyzéssel igazából csak azt szeretném üzenni, hogy járjatok annyi koncertre amennyire csak tudtok és ne sajnáljátok rá a pénzt, mert annyi plusz energiát és örömöt ad !:) Köszönöm ezt a lehetőséget, hogy itt lehettem és ezt a koncertet soha nem felejtem el !:)

11269464_920983451257737_696282547_n

11426611_920983447924404_874995736_n

11419932_920983457924403_1759446945_n

XX, Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s