6 Mondat amit mindig tarts a szemed előtt

1. “Nem tudsz mindenkinek megfelelni!”
…és nem is kell! Sokszor próbáltam megfelelni az embereknek aztán  csalódásnak éltem meg, ha rosszat hallottam a háttérből vagy szimplán csak nem szimpatizált velem valaki. Idővel aztán rájöttem, hogy az ilyen emberekkel nem kell foglalkozni, ha az ember nem szeretné meglátni benned a jót akkor nem is fogja. Menj tovább és engedd el a megfelelési kényszert. A lényeg, hogy ha tükörbe nézel akkor tudd, hogy ki vagy. 

2. “Az igazság nem attól függ, hogy hiszel-e benne!”
Mi lányok sokszor szeretünk naivak lenni, ami nem biztos, hogy mindig jó. Emellett pedig  betudunk magyarázni magunknak olyat, ami nem igaz csak az agyunk és a lelkünk ezt szeretné. Ilyenkor majd idővel rájövünk, hogy az igazság nem mindig egyenlő azzal, amiben hiszünk. 

3. “Ha valaki utál, legyél vele kedves!”
Ne tegyél magadba haragot vagy mérget, mert csak magadnak ártasz. Ha valaki látványosan nem kedvel, küldj neki egy kis kedvességet. Neked miért kéne utálnod őt, mert ő mondjuk utál? Tedd az ellenkezőjét és szédítsd meg a világot! Hisz mindenkire ráfér a kedvesség.

4. “Önmagadért állj ki!”
Mostanában sokszor kerültem olyan helyzetbe amikor úgy éreztem, hogy most kinyitom a számat. Intelligensen, szépen de a véleményedet nem kell magadba tartanod.

5. “Rosszat akaró emberek mindig lesznek!”
Engedd el. Sikertelen, negatív emberekkel ne vedd körül magad. Ha ilyenbe botlasz, akkor csak lépj kettőt előre. Nem kell ebbe sem energiát sem lelket belerakni. Helyette keresd a boldog, pozitív, szárnyaló lelkeket!

6. ” Ne félj élni!”
Merj kilépni a komfortzónából és élj. Nevess, menj, repülj, alkoss, kérdezz. Építsd magad, kuszáld össze majd simítsd ki a dolgaidat. A lényeg, hogy egy helyben ne állj. 

implosia:☾☾

XX, Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s