SORRY NOT SORRY

Szerintem bátran állíthatom, hogy mindannyian tisztába vagyunk milyen érzés az a féltékenység vagy a gonoszság… és milyen az amikor kétségbeesünk és úgymond “oda akarunk vágni” valakinek és különböző szövegeket posztolunk ki az instagramra miközben magunkat szeretnék jobb színbe felmutatni. Én most egy kicsit megint csak túl őszintére “iszom” magamat és a dolgok mögé pillantok.

11348983_917667138256035_1642517083_n

Ezt az utóbbi időben nagyon sok mindenkinél láttam. El is mosolyogtam rajta, de nem lenézően! Teljesen megértem, ez az a tipikus “nagyon örülnék neki drágám, ha nem beszélgetnél más lányokkal, mert elég irritáló” vagy “nagyon féltékeny vagyok és nem tudom, hogy kezeljem” című üzenet, kicsit másképp. De mindenképpen a pasinak szól. 🙂 Viszont ez egy oda-vissza játék. 100-100 vagy 50-50 ez kapcsolattól függ. De egyik fél se engedjen többet.

11117773_917667668255982_10876377_n

Jaj, hogy ezt hányszor akartam kirakni csak az önbecsülésem nem engedte. De a háttérben itt véleményem szerint önbizalomhiány vagy pedig rossz pasi van. Mivel ugyebár ha féltékeny vagy akkor általában nem alaptalanul. Ha pedig a barátod korrekt, akkor nem vesz tudomást más lányokról és te pedig érzed, hogy nincs okod féltékenykedned és elrontani az instagram falad ilyen “bölcs idézetekkel”. Olcsó lányok mindig lesznek és olcsó férfiak is. Értékes nők és férfiak egyaránt. Te pedig legyél óvatos, hogy melyiket választod.

11414366_917667128256036_1200509848_n

“Nagyon boldog vagyok nélküled” vagy “Látod, nélküled is életben maradtam” (de azért kicsit még magam alatt vagyok). Ez az üzenete az én véleményem szerint. Egy biztos, ha boldog vagy nem  magyarázkodsz és nem hitegeted másokkal, hogy az vagy. Érzed és kész. Emellett pedig szeretnéd, hogy mindenki boldog legyen körülötted, mert a boldog ember felhúz és nem lehúz. 

Tényleg azzal kell foglalkoznod, hogy mennyi “ellenséged” van?! Ne haragudj, de erre neked, hogy van időd és energiád? Persze vicces meg poénos, de remélem nem komolyan gondolod. Ha harmóniában vagy önmagaddal akkor nem keresel ellenségeket sem rajongókat. Egyszerűen jóindulattal és kedvességgel állsz az emberek felé. Ez ennyire egyszerű. 

Alapszabály. Sajnos kevés manapság az igazi férfi, főleg itt Magyarországon. Túl sok a kisfiú és a gyerekes viselkedés, amiből én köszönöm nem kérek. Tényleg az kell neked, hogy hazudozz? Tényleg egy hisztérika lettem? Szükséged van más lányokra, mert jó “barátok”?! Egy igazi férfi mellett nincsenek ilyen kérdések/kételyek, ebben biztos vagyok. Szóval, ha tudod, hogy férfi van melletted akkor soha ne engedd el! 🙂 

XX,Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s