5 biztos tipp a sikerhez

1. “Lépcső-játék”
Bármennyire is unalmas, nincs más út. Neki kell állni és csinálni. Elvállalni a “ciki melót” vagy a “lábtörlő szerepet” és onnan lépegetni. Ha magunktól szeretnénk egy birodalmat felépíteni, milliárdos “szerelem” vagy nagy örökség nélkül akkor jobb, ha tisztába vagyunk vele, hogy ez bizony kőkemény lépcsőzés lesz.
2. Bízz magadban!
Egót elfelejteni, önbizalmat növelni. Muszáj elhinni, hogy képes vagy rá, hogy megtudod csinálni. Ha te nem hiszel önmagadban, akkor kifog? 🙂 Vannak terveid, vágyaid, álmaid… Erre mindig csak annyit mondok: “Hogy ha az agyadban elképzeltél valamit azt meg is tudod valósítani, csak az isten szerelmére hidd el, hogy képes vagy rá!
3. Kemény munka
Aranyszabály: Semmi nem fog az öledbe hullani, hacsak nem te nyered meg az ötös lottót! Ha szép életre, szép popsira, sok pénzre, vagy akár boldog házasságra vágysz, muszáj megdolgozni érte! Semmi sem megy magától, csak az idő. Jó ha kihasználod. 🙂 Kemény munka, de a kilátás csodás!
4. Ne félj a kudarctól
Ha felszállsz a siker felé vezető útra, akkor is szembe fogsz találkozni rosszat akaró emberekkel, gödrökkel, vagy akár a benzin is kifogyhat. A benzin itt az energiát jelenti, hiszen mindig szükséged lesz kikapcsolódásra pihenésre, hogy gőzerővel folytasd az utad. Illetve a rossz és negatív emberek többségben vannak sajnos, így mindig tudd, hogy kivel veszed körbe magad! Keresd a kedves, inspiráló, jószívű embereket és becsüld is meg őket!:) Ezek mellett pedig fontos, hogy a kudarcot át kell élni, de nem veszteségként hanem fejlődésként!
5. Kreatív szemlélet
Számomra, ha valaki kreatív az már félsiker. A kemény munka kreatívsággal párosítva, mindig legyőzi a tehetséget. Kreatívnak lenni a mai világban elengedhetetlen életfeltétel. Találd ki a te történetet, keresd meg mi az amit te jobban csinálsz mint bármi más és építsd fel a birodalmad!
11351326_915812915108124_8804730536039242747_n
 
 
XX,
Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s