Avokádós Reggeli…Fánkkal! – HEALTHY MORNINGS

Bármennyire is imádom a fánkot, úgy rajongok az avokádóért. Nem mondom azt, hogy betegesen ragaszkodom az egészséges ételekért, mert akkor saját magamnak hazudnék, de rajongok értük.

Imádok finom és egészséges reggeliket csinálni a barátomnak vagy a családomnak és jó látni, hogy ízlik is nekik. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy nem baj ha szereted a csokit vagy a chipset de egyél sok egészséges ételt is ezek mellett.

Az én látásmódom szerint, nem jó ha valamit megtiltunk. Utoljára 16 évesen éheztettem magam, mert kellett a gyorsan lecsengő “modellkarrierem” miatt. Elég bizarr egy élmény volt. Azóta pedig imádok és élvezek is enni.

Nem érdekel, hogy van egy pár plusz kiló rajtam, addig ameddig engem nem zavar. Szeretem a testem és ezáltal szeretek jó és minőségi ételeket fogyasztani. Ezeket könnyen beszerezheted a boltban (akár 1000 forintból, csodaszép és vitaminban gazdag reggelit készíthetsz)  és nagyon gusztán tálalhatod is a családodnak és hidd el hálásak lesznek érte.

Itt is vannak az én “kreációim”:

healthy

healthy1

healthy3

yd

jea

Avokádó, tojás, rukkola, sajt, paradicsom, naracs. Ezeket variálhatod bárhogy. Avokádóból csinálhatsz isteni avokádókrémet, narancsból meg akár friss narancslevet. Tojásból lehet tükörtojás vagy omlett is, ezeket ízlés szerint variálhatod.

A képek ismerősek lehetnek, akik követnek Instagramon, hisz ott mindig megosztom a reggeli “alkotásaimat”. Ha nyomon szeretnétek követni, akkor itt találtok meg: http://www.instagram.com/claudiaperepelica.

Love,

Clau

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s