STREET STYLE – STOCKHOLM FASHION WEEK

Egyre jobban kezdek felfigyelni Észak-Európára, már amit az öltözködést illeti. Kiemelkedő életszínvonal mellett, a stílusra is nagyon odafigyelnek. Öröm nézni, mennyire igényesek saját magukkal szemben és mennyire jól tudják kombinálni a ruhadarabokat. A mínuszok ellenére is ízlésesen néznek ki. Lássuk csak:

asdfgh

Szürke és fekete, jól kombinálva egy csöppet sem lesz unalmas. A szoknya helyett én egy fekete bőrgatyát vettem volna fel, de egyébként remek a szett. Kalap, télen is kötelező!

Hosszú kabát, leegyszerűsített változatok, lágy árnyalatok, elegancia. Ezek a jellemző stílusjegyek. Illetve az elmaradhatatlan mosoly. Tökéletes!

Ez a szett nálam mindent visz. Laza de mégis elegáns. Áramlik a báj és az elegancia, pedig egy egyszerű, hagyományos farmert visel. Csodálatos!

Mínuszokban, kötelező kiegészítő a sapka. Lehet bármennyire elegáns a szetted a “cuki” sapkád soha ne felejtsd el. Melegen tart és öltöztet!

Szürke -fekete kombináció itt is jelen van. Sikkes!

Férfiak is imádnak öltözködni és ezt annyira örömteli nézni.

STAY WARM AND STYLISH – Sajnos vagy nem sajnos, de nálunk is tombolnak a mínuszok meg a hóesés , így még mindig a kabátunkba kell burkolóznunk. Ez azt jelenti, hogy nyugodtan inspirálódhatunk ezekből a képekből. Elő a sapkával és a nagy sálakkal!

LOVE,

CLAU

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s